Cătălin Drulă, întrebat dacă îl va demite pe directorul CFR Călători

Cătălin Drulă, întrebat dacă îl va demite pe directorul CFR Călători
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat, vineri, întrebat dacă-l va demite pe directorul CFR Călători, că judecă activitatea celor din subordine după profesionalism şi eficienţă, iar evaluarea se face la rece, nu după o greşeală de moment sau după o declaraţie, ”oricât de nefericită a fost”.

“Principiile pe care funcţionez şi echipa mea funcţionează cât timp sunt aici, sunt pe bază de profesionalism şi eficienţă. Asta înseamnă că actul de management se judecă aşezat, la rece, nu după o greşeală de moment, o declaraţie, oricât de nefericită a fost. Domnul director de la CFR Călători şi-a prezentat scuze public ieri şi pentru mine subiectul e încheiat”, a precizat Drulă, potrivit news.ro.

”Trebuie să evaluăm oamenii, inclusiv directorul de la CFR, în funcţie de activităţile pe care le fac şi nu neapărat pentru o declaraţie. Nu este nici prima dată, nici ultima dată când, din cauza accidentelor sau fenomenelor meteorologice extraordinare, se întâmplă un astfel de eveniment”, a declarat, la rândul său, vicepremierul Dan Barna, la sediul Guvernului.

”Ceea ce este foarte important, învăţământul principal pe care-l tragem, un obiectiv pe care-l are directorul CFR Călători şi ceilalţi directori de la CFR, este un plan de management de reacţie în situaţie de criză. Până acum, de 30 de ani, de 50 de ani, se pare că nu a existat. De trei luni de zile acest om a început să facă schimbări semnificative la CFR Călători şi sunt convins că  se va întâmpla acest lucru în perioada următoare, să avem un sistem de reacţie la criză”, a mai declarat vicepremierul.

Citit 590 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Iulie 2021 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.