Dosarul „10 august” trenează în Justiție

Dosarul „10 august” trenează în Justiție
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a declarat că, din punctul de vedere al formaţiunii pe care o reprezintă, dosarul ”10 august” reprezintă un "eşec al Justiţiei", al capacităţii de a soluţiona cauze importante, cu impact social.

"Am discutat şi legat de 10 august, e o aniversare astăzi, una tristă din mai multe puncte de vedere, nu doar legat de evenimentele care s-au petrecut, dar şi de faptul că în continuare aşteptăm adevărul legat de ceea ce s-a întâmplat acolo. Este, din punctul nostru de vedere, un eşec al Justiţiei, al capacităţii de a soluţiona dosare importante, cu impact social. Ăsta e şi motivul pentru care dorim o reformare a Justiţiei, să ne asigurăm că Justiţia îşi face treaba, în primul rând, şi că are resursele să-şi facă treaba", a declarat Dacian Cioloş, marţi, la finalul Biroului Naţional al USR PLUS.

Copreşedintele USR PLUS a subliniat că "suntem la jumătatea termenului de prescripţie" şi în continuare acest dosar "trenează". "Nu avem o direcţie clară în cercetarea acestui dosar şi nu aş vrea să ajungem în situaţia-limită în care ne apropiem de termenul de prescripţie şi în continuare nu avem clarificări pe acest dosar", a adăugat Cioloş.

Citit 542 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:05

2 comentarii

 • postat de justitia....
  Marți, 10 August 2021 23:29
  77.111.246.***
  Ar putea justitia sa inceapa sa-si faca treaba in cazul atacului organizat asupra sectiei de votare de la sect 1 Bucuresti si probat cu filmari, martori, dovezi materiale...etrc...etc...etc
  3
  9
  Raportează
 • postat de Competentul Capabil
  Marți, 10 August 2021 22:52
  84.17.55.***
  Eroii de la 10 august vor ramane vesnic in inimile noastre. Nu ii vom uita, macar sa primeasca o pensie speciala simbolica sa le fie recompensat sacrificiul. Tot ce au vrut a fost sa se faca bine ca sa fie frumos pentru ca se poate deoarece justitie nu coruptia lu ciuma. Noroc de domnul Dacian care ia atitudine cu gura si se lupta neobosit pentru ca binele sa infranga.
  8
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.