Dosarul „10 august” trenează în Justiție

Dosarul „10 august” trenează în Justiție
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a declarat că, din punctul de vedere al formaţiunii pe care o reprezintă, dosarul ”10 august” reprezintă un "eşec al Justiţiei", al capacităţii de a soluţiona cauze importante, cu impact social.

"Am discutat şi legat de 10 august, e o aniversare astăzi, una tristă din mai multe puncte de vedere, nu doar legat de evenimentele care s-au petrecut, dar şi de faptul că în continuare aşteptăm adevărul legat de ceea ce s-a întâmplat acolo. Este, din punctul nostru de vedere, un eşec al Justiţiei, al capacităţii de a soluţiona dosare importante, cu impact social. Ăsta e şi motivul pentru care dorim o reformare a Justiţiei, să ne asigurăm că Justiţia îşi face treaba, în primul rând, şi că are resursele să-şi facă treaba", a declarat Dacian Cioloş, marţi, la finalul Biroului Naţional al USR PLUS.

Copreşedintele USR PLUS a subliniat că "suntem la jumătatea termenului de prescripţie" şi în continuare acest dosar "trenează". "Nu avem o direcţie clară în cercetarea acestui dosar şi nu aş vrea să ajungem în situaţia-limită în care ne apropiem de termenul de prescripţie şi în continuare nu avem clarificări pe acest dosar", a adăugat Cioloş.

Citit 904 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.