Doi copii gemeni au murit, în timp ce mama lor naviga pe Facebook

Doi copii gemeni au murit, în timp ce mama lor naviga pe Facebook
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doi copii gemeni, în vârstă de doi ani, au murit miercuri seară, după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti. Mama acestora ar fi transmis live, pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia, scrie news.ro.

În imagini se vede cum femeia ascultă manele şi fumează, alături de cel de-al treilea copil al său, iar transmisia se întrerupe când cineva bate insistent la uşă. În timpul transmisiei se aud inclusiv sirenele unor maşini de intervenţie. Ulterior, femeia a fost internată, în stare de şoc, la Psihiatrie.

Poliţia Prahova a anunţat că, miercuri, în jurul orei 20,30, poliţiştii Secţiei nr. 2 Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 că, pe bulevardul Republicii, doi copii gemeni, fată şi băiat, cu vârsta de doi ani şi două luni, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament. Copiii au fost preluaţi de ambulanțe şi duşi la spital, însă nu au mai putut fi salvați, fiind declarat decesul.

Sursele judiciare au precizat că se fac cercetări pentru a se stabili dacă transmisia pe Facebook avea loc chiar în momentul în care copiii cădeau de la etajul 10, dar momentan nu există suspiciunea că cei doi fraţi ar fi fost împinşi să cadă de la etaj.

Citit 672 ori Ultima modificare Joi, 12 August 2021 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.