Gabriela Firea, despre revenirea la Primăria Capitalei

Gabriela Firea, despre revenirea la Primăria Capitalei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fostul primar al Bucureştiului, Gabriela Firea, a declarat, la România TV, că în 2024 va candida din nou pentru postul de edil, susținând că menirea sa este aceea de a rezolva lucruri de sistem din Capitală şi că activitatea sa s-a întrerupt "prin minciună, fraudă, manipulare", conform news.ro.

"Vreau să fiu sănătoasă şi să candidez în 2024 la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui, pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune", a spus Gabriela Firea.

Întrebată despre o candidatură la preşedinţie, Firea a menționat: "avem colegi foarte bine pregătiţi, care vor participa la o cursă internă pe sistem american şi vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidenţialelor, vor fi fost depăşite cele locale".

Citit 547 ori Ultima modificare Duminică, 02 Ianuarie 2022 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.