USR se extinde în Republica Moldova

USR se extinde în Republica Moldova
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PAS Lilian Carp (foto - mijloc), preşedinte al Comisiei de Apărare din Parlamentul de la Chişinău, şi-a anunţat vineri înscrierea în USR, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bucureşti. El a precizat că legea nu interzice statutul de membru PAS şi cel de membru USR. Potrivit lui Carp, "politicul a ajuns pe ambele maluri ale Prutului să se influenţeze reciproc". El a invocat reformele din domeniul Justiţiei şi relaţiile comerciale dintre Republica Moldova şi România.

La rândul lor, preşedintele USR, Cătălin Drulă, şi vicepreşedintele Dan Barna au anunţat extinderea partidului în Republica Moldova.

Drulă a adăugat că România ar fi trebuit să fie într-o situaţie "mult mai bună" din punct de vedere energetic şi să aibă resurse "la cote maxime", astfel încât să fie "un exportator net" de energie electrică şi gaze. "Politica ineptă a lui Liviu Dragnea (...) a blocat investiţiile în Marea Neagră. O primă estimare spunea că acolo sunt gaze cât consumul Republicii Moldova pe 80 de ani. Zece ani mai târziu, gazele din Marea Neagră sunt în cea mai mare parte încă în Marea Neagră şi noi căutăm resurse să ajutăm Republica Moldova", a afirmat liderul USR.

Citit 697 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2022 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.