Bătrâna batjocorită la spitalul din Craiova a murit. Fusese obligată să se dea jos de pe targă, deși avea piciorul amputat

Bătrâna batjocorită la spitalul din Craiova a murit. Fusese obligată să se dea jos de pe targă, deși avea piciorul amputat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Femeia în vârstă de 84 de ani batjocorită la Spitalul de Urgență din Craiova a murit, scrie adevărul.ro. Bătrâna a murit la o zi după ce nepoata ei a vorbit public despre comportamentul inuman al infirmierelor, care au obligat-o să se dea jos de pe targă, deși avea piciorul amputat.

Constantina Gîngioveanu, din localitatea doljeană Bratovoiești, era internată la spitalul din Craiova, Secția Chirurgie II, iar pe data de 7 noiembrie a fost supusă unei intervenții chirurgicale în urma căreia i s-a amputat un picior. Trei zile mai târziu, medicul curant a cerut ca pacientei sa i se facă un EKG.

Conform nepoatei sale, a fost momentul în care bătrâna ar fi fost umilită de infirmiere. Nepoata spune că nu le va ierta niciodată pe infirmierele care, în ultimele zile de viață ale bunicii sale, au jignit-o și au umilit-o. "Spuneau că ele nu sunt plătite să o care în spate, că nu scrie asta în fișa postului. Am făcut public totul, în speranța că alți pacienți nu vor mai trece prin ce a trecut bunica mea, dar nu cred că se va întâmpla asta, nu cred că cineva va plăti pentru comportamentul inuman", a mai spus nepoata bătrânei decedate.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova a anunțat că a declanșat o anchetă internă, iar cazul a fost preluat de Comisia de Disciplină.

Citit 1676 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2022 12:03

2 comentarii

 • postat de marr
  Vineri, 25 Noiembrie 2022 20:54
  86.124.201.***
  Da ba' ... gradina lu'Dumnezeu si alte descrieri laudative ale acestor meleaguri .
  Ele , infirmierele alea ...presupun ca asteapta/vor sa vina Craciunul , Sarbatoarea Nasterii Domnului cu bucurii/cadouri .
  Faci dintr-astea si mai astepti ajutor Providential ?
  0
  3
  Raportează
 • postat de Inuman, scandalos.
  Vineri, 25 Noiembrie 2022 12:48
  109.166.133.***
  Ce să mai comentezi.......ducă-se naibii de viață, chiar nu au un brancardier pe acolo ? Infirmierele alea ar trebui detașate în război, în Ucraina, să vadă acolo suferință. Ceva empatie, la suferință, nu există ? Afară cu ele, să muncească afară, nu este nevoie de pramatii în halate albe.
  0
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.