PSD și USR își pasează veșnica mizerie din Sectorul 1

PSD și USR își pasează veșnica mizerie din Sectorul 1
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că Sectorul 1 este unul al gunoaielor şi că primarul Clotilde Armand este "perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul şi cu risipa". 

"Opt pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei şi-n mijlocul străzii, chiar lângă Sala Palatului, mi-au amintit că doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin Bucureşti. De ce nu? - mi-am zis. Trebuie să fie multe de văzut în Sectorul 1, odată cel mai frumos sector al Bucureştiului. Am ales totuşi să mă plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria şobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, ştiind că toţi cei care au urmat-o regretă acum enorm încrederea acordată doamnei. Am pornit aşadar în plimbare într-o tăcere asurzitoare - niciun zgomot de şantier, nicio schelă pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o şcoală sau grădiniţă, la oricare dintre investiţiile cele promise în urmă cu doi ani. Nimic din cele cu care vă lăudaţi pe Facebook nu există în realitate, doamnă Armand!", a scris, duminică, Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

El afirmă că Promenada verde promisă de primarul Sectorului 1 e "doar o vorbă goală". "Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci şi coşuri de gunoi rupte sau lipsă şi, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor!", a adăugat preşedintele PSD și a postat fotografii din plimbarea făcută. "Probabil îi urâţi extrem de mult pe locuitorii acestui Sector dacă îi pedepsiţi atât de rău!", a conchis Ciolacu.

În replică, primarul Sectorului 1 susţine că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a văzut în plimbarea sa "ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat şi jefuit" acest sector. "A ieşit Marcel Ciolacu la plimbare (n-a avut curaj să accepte provocarea mea să mergem împreună) şi-a văzut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat şi jefuit Sectorul 1. Domn' Marcel... îmi pare tare rău că n-aţi mai găsit diamante în Sectorul 1. A mai rămas puţin gunoi de ridicat după PSD. O să-l ridicăm definitiv şi vom curăţa oraşul de mizeria în care l-aţi lăsat", a scris Clotilde Armand, duminică, pe Facebook.

Citit 404 ori Ultima modificare Duminică, 19 Martie 2023 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.