Cât costă să dormi „acasă” la Regele Charles

Cât costă să dormi „acasă” la Regele Charles
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Regele Charles are în România nu mai puțin de zece proprietăți, dintre care cea mai cunoscută este cea de la Viscri. Potrivit libertatea.ro, proprietățile au fost achiziţionate prin Fundaţia "Mihai Eminescu Trust", pe care o patronează, fiind vorba despre Conacul Apafi din Mălâncrav, judeţul Sibiu, o locuinţă în Viscri, judeţul Braşov, patru în Valea Zălanului, judeţul Covasna, şi alte patru în satul Breb, din Maramureş.

Valea Zălanului este un cătun izolat din zona Baraolt, în care trăiesc puţin peste 100 de oameni, majoritatea vârstnici. Ca să ajungi în acest sat trebuie să parcurgi vreo 14 kilometri prin pustietate, pe un drum îngust de ţară, pe care abia dacă încap două căruţe în acelaşi timp.

Potrivit site-ului lapensiuni.ro, casa de vacanță are cinci camere cu baie proprie. O cameră dublă se poate închiria pentru o noapte cu prețuri cuprinse între 533 și 940 de lei, în funcție de opțiunea de servire a mesei.

În urmă cu câţiva ani, prestigioasa revistă americană "Vanity Fair" a menţionat conacul din Valea Zălanului printre cele mai frumoase proprietăţi din lume din categoria celor care pot fi închiriate de către turişti.

Citit 594 ori Ultima modificare Duminică, 07 Mai 2023 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.