Ciolacu se mai gândește dacă vrea să fie președinte

Ciolacu se mai gândește dacă vrea să fie președinte
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are la acest moment este de a se ridica la nivelul aşteptărilor românilor din funcţia de premier.

El a fost întrebat, sâmbătă, la Timişoara, dacă-şi asumă o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2024. "Nu ştiu ce voi face. Provocarea pe care o am în acest moment este, în primul şi în primul rând, aceea de a mă ridica la aşteptările românilor din funcţia de prim-ministru", a declarat Marcel Ciolacu.

În altă ordine de idei, liderul social-democraţilor a subliniat că pentru el, ca preşedinte al PSD, dar şi pentru secretarul general al partidului, Paul Stănescu, cele mai importante alegeri, întotdeauna, sunt "primele alegeri", respectiv cele europarlamentare. "După alegerile europarlamentare, partidul se va strânge şi va avea abordarea pentru alegerile locale", a mai declarat Ciolacu.

Citit 599 ori Ultima modificare Duminică, 01 Octombrie 2023 17:06

1 comentariu

  • postat de Le
    Duminică, 01 Octombrie 2023 18:01
    5.13.148.***
    Cel care n-a vrut să suspende un NE0m...despre care tot el cu ai lui ziceau că încalcă/forțează Constituția...așa că-l păstrară acolo pe funcție, tocmai el cu slug!le lui, ca mentalitate slug@rnică.

    Nu l-aș vota nici dacă ar face din r@hat aur...
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.