UPDATE Proteste, pentru a şaptea zi la Universitate / La Arcul de Triumf au fost peste 7.000 de oameni

UPDATE Proteste, pentru a şaptea zi la Universitate / La Arcul de Triumf au fost peste 7.000 de oameni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 2: Mii de oameni în Piaţa Universităţii 

Câteva mii de oameni protestează în Piaţa Universităţii, numărul manifestanţilor crescând după ce la Universitate au venit şi manifestanţii de la mitingul USL, informează Mediafax. O parte dintre manifestanţii de la mitingul USL s-au alăturat protestatarilor din Piaţa Universităţii, după ce au trecut de cordonul de jandarmi de pe Bulevardul Magheru. 


UPDATE Peste 7,000 de oameni au participat la mitingul USL, organizat la Arcul de Triumf, după terminarea acestuia câteva sute dintre ei s-au dus în Piaţa Universităţii. Aici au avut loc şi primele incidente, jandarmii şi protestatarii îmbrâncindu-se.


Aproximativ 200 de persoane protestează, pentru a şaptea zi consecutiv, în Piaţa Universităţii, în timp ce, în paralel, la Arcul de Triumf s-au adunat în jur de 4.000 de participanţi la mitingul organizat de USL.

Manifestanţii au început să vină în Piaţa Universităţii după ora 13.00.

Potriviti situaţiei înregistrate până la ora 15.00 de Jandarmeria Bucureşti, în Piaţa Universităţii sunt aproximativ 200 de persoane, în timp ce la Arcul de triumf s-au adunat în jur de 4.000 de oameni, pentru protestul USL.

La fel ca şi în zilele trecute, manifestanţii scandează lozinci împotriva preşedintelui şi premierului, au steaguri şi bannere cu mesaje împotriva conducerii politice a ţării.

În paralel, acţiunea de protest a USL, denumită "miting pentru libertate", începe la ora 15.30, la Arcul de Triumf, de unde manifestanţii pleacă în marş pe Şoseaua Kiseleff, până în apropierea sediului Guvernului, unde rămân pentru miting până la 18.00.

Citit 995 ori Ultima modificare Joi, 19 Ianuarie 2012 20:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.