Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Europarlamentarul PDL Cristian Preda îşi exprimă convingerea că, deşi tace de o săptămână, preşedintele Traian Băsescu "a înţeles mai bine decât oricine vocea străzii" şi că "va acţiona cu curaj şi inteligenţă".
"Deşi tace de o săptămână, sunt convins că Preşedintele a înţeles mai bine decât oricine vocea străzii şi că va acţiona cu curaj şi inteligenţă", scrie Preda, vineri, pe blogul său.
În opinia sa, "nu e cea mai grea încercare prin care a trecut" Traian Băsescu.

Citit 668 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

  • postat de mihai Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 12:10 Link la comentariu
    0
    0

    eu ma indoiesc ca a inteles ceva presedintele si in general politicienii de la guvernare vezi penibila interventie de ieri a elenei udrea care acuza opozitia de instigare. opozitia poate sa iasa in strada de cate ori doresc cu acceptul autoritatilor locale si in limitile angajamentelor asumate. cea ce nu inteleg poiticienii romani si in special cei aflati la guvernare este faptul ca a fi ales intr-un mandat nu inseamna un cec in alb. guvernezi atat pe cei care te-au ales dar si pe cei care nu te-au ales, de aici mai mult respect fata de opozitie care reprezinta pe cei din urma dar si partenerii sociali sindicatele, patronatul si altii cu care trebuie sa dialoghezi permanent pentru ati justifica masurile, daca n-o faci asa inseamna autoritarism cea ce de fapt am vazut in ultimii ani. prezenta europei occidentale mult ravnite de noi, ne face sa nu alunecam catre dictatura poate pentru prima data in istoria noastra, vezi excesele din ungaria

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.