Victor Ponta: Joi prezint "starea naţiunii" - ce datorii avem şi ce putem face

Victor Ponta: Joi prezint "starea naţiunii" - ce datorii avem şi ce putem face
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că joi va prezenta "starea naţiunii", respectiv situaţia datoriilor acumulate, banii din bugetul pe 2013 şi proiectele care se vor putea duce la îndeplinire în următorii patru ani, în baza alocărilor bugetare multianuale.

"Joi mi-am programat să am o întâlnire cu media şi prin intermediul media să prezint nu bugetul de stat, pentru că pentru publicul larg să mă apuc să prezint capitole de buget nu cred că e soluţia bună, ci mai degrabă să prezint starea naţiunii, să arăt ce datorii avem din trecut, fără să încep să spun de vechea moştenire, pur si simplu să prezint realitatea, să arăt ce lucruri putem să facem în actualul buget şi ce alte lucruri nu putem să facem altfel. Va fi o prezentare de care eu nu ţin minte să se fi făcut în ultimii ani", a spus Ponta.

El a precizat că prezentarea sa va avea o perspectivă de patru ani. "Voi arăta: ăstia sunt bani, asta trebuie să facem, astea sun lucrurile pe care putem să le facem. Va fi o prezentare cu o perspectivă de patru ani, totuşi, ce bani sunt în 2013, dar care sunt proiectele pe care le începem în 2013 şi putem să le terminăm în funcţie de alocările multianuale", a spus Ponta.

Preşedintele PSD a arătat că speră ca până joi miniştrii Daniel Chiţoiu şi Liviu Voinea să termine detaliile.

Citit 598 ori Ultima modificare Luni, 07 Ianuarie 2013 15:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.