Plata facturilor la ghişeele BCR va fi taxată începând cu 1 februarie

Plata facturilor la ghişeele BCR va fi taxată începând cu 1 februarie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Banca Comercială Română (BCR) va taxa, de la 1 februarie, persoanele care-şi plătesc facturile la ghişeele băncii cu numerar, aplicând un comision de 4 lei per plată factură pentru clienţii instituţiei şi 8 lei pentru restul, dorind astfel să încurajeze utilizarea echipamentelor automate de plată, a declarat într-un comunicat Bogdan Marin, director executiv Canale Retail din cadrul băncii.

Citit 989 ori Ultima modificare Vineri, 01 Februarie 2013 15:23

3 comentarii

 • postat de Politica băncilor de a introduce comisioane secrete, pentru acoperirea neprofitabilității.
  Vineri, 01 Februarie 2013 21:50
  Păi merg la poștă să plătesc facturile pentru că au o acoperire națională foarte bună, inclusiv în oraș. În disperarea băncilor ce nu sunt profitabile din cauza lor, se introduc pe neveu diferite taxe și comisioane de care nici nu afli, pentru că sunt secrete, numai de ele cunoscute pentru acoperirea creditelor neperformante în care un miliard de euro sunt pierdute definitiv din cauza devalorizări bunurilor puse garanție.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Florin
  Vineri, 01 Februarie 2013 18:43
  Ministerul Economiei va înfiinţa parcuri industriale pe terenurile unor companii aflate în insolvenţă

  Terenurile unor companii ale statului aflate în insolvenţă şi care probabil vor da faliment vor fi reintroduse în circuitul economic prin înfiinţarea de parcuri industriale, măsura fiind luată pentru a "apăra" aceste terenuri de speculanţii imobiliari, a anunţat ministrul Economiei Varujan Vosganian.

  Aflat, joi, la Ploieşti, unde a participat la un workshop la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a anunţat că ministerul pe care îl conduce are un program care include câteva oraşe mari în care statul deţine societăţi aflate în insolvenţă şi care au terenuri ce vor fi transformate în parcuri industriale.  "Avem un program, cel puţin în câteva oraşe până în clipa de faţă, pe care să dimensionăm terenuri pe care le avem în proprietatea unor companii care se află în statut de insolvenţă şi la care insolvenţa e probabil să meargă către faliment şi să apărăm aceste terenuri de speculaţii imobiliare şi să le destinăm parcurilor industriale. Sunt zeci şi zeci de hectare de teren care pot fi folosite în acest scop, mai ales că ele, aparţinând unor infrastructuri industriale, au racordări la utilităţi şi pot fi foarte rapid reintroduse în circuitul economic", a spus Varujan Vosganian.

  Ministrul Economiei a precizat că oraşele în care există astfel de terenuri care sunt incluse în acest program sunt: Craiova, Cluj, Braşov, Ploieşti, Iaşi şi Bucureşti.

  În acest context, ministrul Economiei a sus că România are nevoie "să se reindustrializeze" şi că reindustrializarea trebuie făcută "pe baze private, de această dată", ceea ce presupune, pe de o parte, stabilitate politică şi legislativă, iar pe de altă parte presupune un mediu economic ospitalier, dar şi o atitudine corectă, echilibrată din partea statului.

  Vosganian a susţinut că "reidustrializarea" nu presupune "să fie luat de la început un proces care s-a petrecut în România în anii ’50".
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfa
  Vineri, 01 Februarie 2013 16:46
  Hai sa ne punem cipuri in f--d! Asta asa ca totul sa aiba trasabilitate si ca un nestiutor sa-si incurce total existenta !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.