Mâncare expirată de câteva luni la un hotel de cinci stele din Braşov! Acolo ar fi urmat să fie cazaţi participanţi la Festivalul Olimpic

Mâncare expirată de câteva luni la un hotel de cinci stele din Braşov! Acolo ar fi urmat să fie cazaţi participanţi la Festivalul Olimpic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanţii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului au descoperit "nereguli alarmante", precum alimente mucegăite sau expirate de câteva luni la un hotel de 5 stele din Poiana Braşov unde ar fi urmat să fie cazaţi sportivi care vor participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Directorul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Braşov, Claudiu Susanu, a declarat că este vorba despre un hotel de cinci stele "relativ nou", din Poiana Braşov, unde ar fi urmat să fie cazaţi sportivi care vor participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) şi unde inspectorii au descoperit "nereguli alrmante şi extrem de grave".

El a spus că acţiunile de control la această unitate de cazare sunt în desfăşurare, până acum fiind făcute verificări la bucătărie şi blocurile alimentere, unde inspectorii au găsit alimente cu mucegai sau expirate de câteva luni. Susanu a spus că hotelul nu a mai fost verificat de mult timp, însă nu a putut preciza de când.

El a mai spus că acest control face parte dintr-o serie de verificări dispuse la toate unităţile care sunt implicate în organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European, precizând că din echipele de control fac parte reprezentanţi ai Prefecturii, ANPC şi DSVSA şi DSP.

Conform sursei citate, unitatea la care au fost descoperite neregulile este Aurelius. Potrivit site-ului hotelului, acesta a fost construit în 2006 şi are 208 locuri de cazare în 87 de camere.

În perioada 17-22 februarie la Braşov se va desfăşura Festivalul Olimpic al Tineretului European, ajuns la cea de-a 11-a ediţie şi la care vor participa reprezentanţi din 46 de ţări.

Citit 672 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Februarie 2013 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.