Liviu Dragnea: Vom mări salariile din administraţia publică, poate şi lui Băsescu

Liviu Dragnea: Vom mări salariile din administraţia publică, poate şi lui Băsescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat vineri că salariile din administraţia publică vor trebui mărite, "poate" şi cel al preşedintelui Traian Băsescu, iar într-un termen de 2-3 luni Guvernul va şti de câţi angajaţi este nevoie în sistemul public.

"Va trebui să mărim salariile din administraţia publică, la primari, consilieri, poate şi lui Traian Băsescu. Când vom ajunge la normativele de personal şi standardele de cost, nu vorbim de ani, ci de 2-3 luni, vom vedea de câţi angajaţi vom avea nevoie în sistemul public şi ce nivel de salariu este necesar. Vorbim de oameni care ştiu ce au de făcut, nu de oameni care au cumpărat o diplomă", a afirmat Dragnea într-o conferinţă.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, prezent în conferinţă, a spus că salariul mediu net în instituţia pe care o conduce este mic, de 1.600 lei lunar.

Un participant din sală a comentat afirmaţiile lui Vosganianm, afirmând că nu ştie ce caută Traian Băsescu în funcţia de preşedinte având un salariu atât de mic, susţinând că el nu s-ar da jos din pat pentru o astfel de remuneraţia.

După intervenţia participantului, Dragnea a spus că nici el nu ştie ce caută Băsescu la conducerea ţării, completându-şi afirmaţia, după o pauză "cu un astfel de salariu".

Citit 942 ori Ultima modificare Vineri, 08 Februarie 2013 11:33

4 comentarii

 • postat de galatean
  Vineri, 08 Februarie 2013 18:12
  "Corb la corb nu-si scoate ochii" ! Va era teama ca-l vor scuipa afara pe matelot ?!? As ! Acum ii mai maresc si veniturile, de parca n-ar fi jefuit destul ! Abia acum se simte jbanghiul mai bine.....parc-ar fi in ciuda noastra .
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Vineri, 08 Februarie 2013 15:10
  Gura pacatosului adevar graieste ( absolvent al Ecological University of Bucharest ) dar Dragnea moare de de grija altuia , ii este mila se locatarul de la Cotroceni ,normal acolo nu se toaca bani europeni ca pe meleagurile lui Liviu Vasilica . .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Copy-paste ???
  Vineri, 08 Februarie 2013 12:54
  " Vorbim de oameni care stiu ce au de facut, nu de oameni care au cumparat o diploma." Sanchi !
  0
  0
  Raportează
 • postat de crac
  Vineri, 08 Februarie 2013 11:46
  mai bine taiati naibii taxele si nu mai mariti salariile. mintiti ca niste ordinari cu cresteri salariale care de fapt sunt mancate de cresterile de taxe si impozite duble. usl = miniciuna, prostie, incompetenta, penali, dezastru. Mariti taxe si salarii la bugetari dar la restul romanilor muncitori le dati doar taxele si impozitele. Ati trebui spanzurati usl isti nenorociti.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.