Prognoza meteo pentru miercuri şi joi

Prognoza meteo pentru miercuri şi joi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în sud şi în est, iar valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru prima jumătate a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10...11 grade pe litoral şi în nord-vestul ţării şi 18 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 2 şi 9 grade.

Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua în majoritatea regiunilor, iar pe arii restrânse în jumătatea de vest a teritoriului se pot cumula cantităţi de apă de 15...20 l/mp. În zona înaltă de munte vor mai fi lapoviţe sau ninsori.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, temporar în est şi în sud-est, iar la începutul zilei şi în extremitatea de vest. În zonele joase izolat va fi ceaţă dimineaţa şi noaptea.

Valorile termice vor mai creşte uşor, joi, în cea mai mare parte a ţării, astfel că cele maxime se vor încadra între 10 grade pe litoral şi 20 de grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de est a teritoriului, unde, mai ales în cursul zilei, local va ploua. În rest doar izolat şi trecător pot fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Pe arii restrânse în zonele joase va fi ceaţă, mai ales noaptea.

Citit 733 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2013 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.