Viaţă de vedetă: de la ţâţa caprei, la avioane

Viaţă de vedetă: de la ţâţa caprei, la avioane
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Bătaie cu strigături. "Mie îmi e prea milă. Pur şi simplu, simt că nu pot să le trag de uger! Mă gândesc că le doare. Cum să trag aşa de ele?!", se lamenta Dorian Popa, la reality show-ul Antenei 1 "Poftiţi la Nea Mărin". Duminică, Dorian intrase în competiţie cu Ruby la proba de muls capre şi părea cu totul depăşit de situaţie, neştiind pe unde să-şi strecoare mâinile printre picioarele animalului ca să ajungă la uger. Şi, fireşte, să scoată din el lapte.

Dar, pentru că viaţa (de vedetă) te mai şi ridică, Dorian şi Ruby vor ajunge, tot la munca de jos, într-un hangar cu avioane de mici dimensiuni, din Tuzla, unde funcţionează şi o şcoală de pilotaj. Şi ce misiune ar putea primi decât să lustruiască aparatele de zbor, făcând din asta un spectacol la limita eroticului provocator?

Şi ar mai fi de zis că, indiferent pentru ce trust de televiziune ar lucra, Pro Tv sau Antena 1, Nea Marin face exact ce ştie el cel mai bine: bătuta cu strigături, ori în podele, ori pe spinarea vreunui vedete care-i pică sub nuia.

Citit 1884 ori Ultima modificare Marți, 31 Iulie 2018 21:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.