Vine o nouă săptămână, vine o nouă moţiune

Vine o nouă săptămână, vine o nouă moţiune
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

*Liderul Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, le-a stricat duminica jurnaliştilor de la Bucureşti, dar le-a făcut redacţiilor planul de bătaie pe mai toată săptămâna. Cică opoziţia va depune o moţiune de cenzură împotriva lui Tudorel Toader, ministrul justiţiei, pe care peneliştii îl numesc catastrofă şi „cel mai prost ministru al justiţiei din istorie”.

*Toate astea pentru că Tudorel Toader i-a cerut demisia lui Augustin Lazăr, procurorul general, a demis-o pe Laura Codruţa Kovesi, dar şi pentru că a girat legile justiţiei, pe care mai nou Curtea Constituţională le-a declarat în marea lor majoritate neconstituţionale.

*Aşadar, pe principiul că „orice angajat dintr-o instituţie privată este concediat imediat dacă 99 de decizii ale sale sunt greşite”, opoziţia ar cam vrea să îl dea afară pe Tudorel. Dar, ghiciţi ce, opoziţia nu are nici pe departe numărul necesar de voturi pentru o demitere. „Niciun politician nu poate accepta ca ministrul justiţiei să fie avocatul mafiei”, a spus Orban. Corect, dacă politicienii nu sunt şi ei ai mafiei...

Citit 1030 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2018 18:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.