Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Dom’le, ce le mai place alor noştri bălăcăreala! La Sibiu se întâmplă cel mai important eveniment european al ultimilor ani, summitul la care vor participa toate personalităţile politice din Europa, iar în timpul acesta politicienii noştri se ceartă pe motivul invitaţiei la eveniment. Astfel, dacă premierul Viorică Dăncilă s-a supărat că nu a fost invitată, deşi se laudă că Guvernul este cel care a organizat cam tot ce se întâmplă la Sibiu, preşedintele se ţine de ironii şi o invită pe Dăncilă la… concert. "Nu avem aici timp de întâlniri protocolare, la care să stăm degeaba. Cine vrea să vină la Sibiu să se distreze, are ocazia să facă asta la concertul organizat de Primăria Sibiu în piaţa mare", a declarat şeful statului.
* Haide, bre, domnule preşedinte, că parcă prea ne luăm la mişto. Nu zic, nu o fi Dăncilă cea mai cea dintre cele mai cele, dar parcă nici aşa, cu luări peste picior, nu scoatem noi capul din mocirlă. Măcar de ne-am alege cu ceva important în urma summitului ăsta, cu vreo speranţă de Schengen, cu vreo mai mare deschidere a europenilor către români. Ştiu, PSD-ul ne trage la vale, dar parcă şi noi ne dăm singuri cu tesla în… Vorba aia!

Citit 1071 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2019 18:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro