Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* "Nu ştiu notele, nici nu vreau să le ştiu, cânt de plăcere", a spus Ana Maria Pantaze, cu ceva timp înainte să câştige cei 120.000 de euro ai concursului "Românii au talent". Pentru că, nu-i aşa, nu e nimic mai frumos decât o poveste solidă, completată cu un talent încântător. De meserie croitoreasă, Ana Maria Pantaze a venit la preselecţii umilă, a făcut câteva greşeli în vorbire, dar a cântat cam ca Etta James şi a luat şi un Golden Buzz. Pe româneşte, a cântat de parcă trăise toată viaţa pe scenele mari ale lumii şi a ajuns direct în semifinale.
* Cearta pe internet de după arată încă o dată, dacă mai era nevoie, că românii vor să câştige cel pe care îl votează, dar şi că nu ştiu să accepte o înfrângere. De la "nu merita, că e urâtă şi nici nu cântă aşa bine"” (vorbe spuse de unii care, probabil, cântă în duş) la "Aris era mai bun, el merita", toate s-au succedat extrem de rapid pe internet. După care internauţii s-au dus să îşi facă un sandviş, iar Ana Pantaze a plecat acasă cu o căruţă. De bani!

Citit 1422 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2019 19:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro