Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* iUmor, da. "Umorul nu răneşte, nu distruge, el stârneşte râsul, gândul, umorul nu înseamnă trivialitate, miştocăreală sau mocirlă. Înseamnă un spirit viu, ţâşnitor, înţepător, dar nu trebuie să fie distrugător. A avea umor este o întrebare foarte grea. Ţine de multă inteligenţă, de farmec, de libertatea interioară, de dezinhibare, de cultură, de curaj şi de spirit caustic", mărturisea, pentru Antena 1, actriţa Maia Morgenstern, pe care o veţi putea urmări vineri seara, pe 29 noiembrie, la o ediţie specială iUmor.
Fireşte, Maia vorbeşte de trecutul sănătos, frumos şi spumos al umorului românesc, incompatibil cu varianta modernistă şi facilă de azi. Iar despre iUmor, ce să mai vorbim? Concurenţii pot veni să tragă şi... vânturi pe scenă - mă scuzaţi - şi vor putea stârni cu succes hohotele de râs ale publicului sau, mai grav, ale juriului.
Maia va urca pe scenă alături de alte vedete, Dan Bittman, Gina Pistol, iar misiunea lor este să-i ia la "roast" pe membrii juriului. "Prin prisma respectului real şi al admiraţiei pe care le-o port fiecăruia dintre ei, doar între prieteni adevăraţi se îngăduie glume", spune Maia. Rămâne de văzut cât de usturător va fi biciul vorbelor ei.

Citit 1258 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2019 17:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro