”Umorul nu înseamnă trivialitate sau mocirlă”

”Umorul nu înseamnă trivialitate sau mocirlă”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* iUmor, da. "Umorul nu răneşte, nu distruge, el stârneşte râsul, gândul, umorul nu înseamnă trivialitate, miştocăreală sau mocirlă. Înseamnă un spirit viu, ţâşnitor, înţepător, dar nu trebuie să fie distrugător. A avea umor este o întrebare foarte grea. Ţine de multă inteligenţă, de farmec, de libertatea interioară, de dezinhibare, de cultură, de curaj şi de spirit caustic", mărturisea, pentru Antena 1, actriţa Maia Morgenstern, pe care o veţi putea urmări vineri seara, pe 29 noiembrie, la o ediţie specială iUmor.

Fireşte, Maia vorbeşte de trecutul sănătos, frumos şi spumos al umorului românesc, incompatibil cu varianta modernistă şi facilă de azi. Iar despre iUmor, ce să mai vorbim? Concurenţii pot veni să tragă şi... vânturi pe scenă - mă scuzaţi - şi vor putea stârni cu succes hohotele de râs ale publicului sau, mai grav, ale juriului.

Maia va urca pe scenă alături de alte vedete, Dan Bittman, Gina Pistol, iar misiunea lor este să-i ia la "roast" pe membrii juriului. "Prin prisma respectului real şi al admiraţiei pe care le-o port fiecăruia dintre ei, doar între prieteni adevăraţi se îngăduie glume", spune Maia. Rămâne de văzut cât de usturător va fi biciul vorbelor ei.

Citit 1800 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2019 17:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.