”Dacă stai toată ziua în casă, nu trebuie să-ţi baţi nevasta?!”

”Dacă stai toată ziua în casă, nu trebuie să-ţi baţi nevasta?!”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Vax Populi. „De ce credeţi că îşi bat mai des bărbaţii nevestele în carantină decât înainte?”/ - „Nu poate să mai plece de acasă. Dacă nu pleacă, trebuie să se apuce de ceva!”/ - „Sunteţi căsătorit? S-a pus problema să-i daţi vreo palmă doamnei?”/ - „Da’ cum?! Păi dacă stai toată ziua în casă nu trebuie s-o iei la bătaie?!”.

Înspăimântător, aşa mi s-a părut dialogul dintre reporterul „Vax Populi” şi cetăţeanul de rând, văzut miercuri seara la „Starea Naţiei” de la Prima Tv. Realitatea este că sunt tot mai multe cazuri de violenţă domestică raportate şi, după cum bine zice Dragoş Pătraru: „Ne omorâm între noi în case, dacă nu ne dovedeşte Covidul. Femeile, copii sunt victime sigure ale unor idioţi care-şi spun bărbaţi”.

„Alcool, că la noi e ceva frecvent. Şi stând în casă intervine monotonia aia. Arma femeii e gura şi normal că mai intervine şi pălmuţa”, explica, gingaş, un alt cetăţean. Un altul susţinea că bieţii bărbaţi ajung la disperare din cauza carantinei, a măsurilor restrictive impuse şi de aia dă „nebuneală” în ei. Şi că femeia are cu siguranţă partea ei de vină: „Depinde cum se comportă, cum îl iubeşte, cum i se adresează. Femeile greşesc în multe privinţe”. „Nu poţi să stai cu capul jos în faţa soţului! Femeia nu trebuie tratată ca un animal”, a fost mărturisirea unei femei, usturătoare ca fierul încins.

Citit 1522 ori Ultima modificare Joi, 12 Noiembrie 2020 18:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.