Ştiri cu porci verzi pe pereţi

Ştiri cu porci verzi pe pereţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aş vrea să mulţumesc din  inimă principalelor posturi de televiziune de ştiri din România care m-au ajutat în week-end-ul care tocmai s-a încheiat să aflu cel puţin două chestii vitale: 1 – că am trăit „ultimul week-end înainte de Crăciun” (?!)  şi 2 – că domnul Ţânţăreanu este bine, sănătos şi a reuşit şi iarna asta să-şi hrănească din pomana porcului toţi vecinii din Corbeanca, aşa, ca să li se pară bieţilor miliardari că viaţa este frumoasă şi să nu mai sufere crize de angoasă din cauză că în comună e „o singură grădiniţă, tu!” şi aia privată!   

„Miile de cumpărători aleargă printre rafturile supermaketurilor, îşi umplu coşurile şi apoi îşi golesc portofelele la case”, am aflat de la o domnişoară ce relata la televizor dintr-un magazin, pentru a patra-cincea oară în decurs de doar o zi şi jumătate! Uimită de comportamentul neobişnuit al oamenilor – explicaţia pentru care bănuiesc eu, a ajuns subiect de ştire – am realizat, cu sentimentul marginalizatului, că este posibil să nu mai „prind” alt weeke-nd înainte de Crăciun (Doamne-fereşte!) şi nici măcar nu mi l-am petrecut ca toată lumea, la supermaket!   

După revelaţia asta am avut alta: în România trăieşte cel mai bătrân porc din lume. Este o purcea care are 25 de ani şi pentru care un alt post de ştiri i-a alocat vreo zece minute, într-un reportaj. Am aflat cum se cheamă porcul, ce mănâncă, câţi dinţi nu mai are în gură, şi câte şi mai câte! Iar pe final, am aflat că porcul matusalemic a primit „în dar” şi o pagină de facebook, iar reporterul va scrie la Cartea Recordurilor, pentru ca vârsta copitatului să fie certificată. Aştept cu interes să văd pe pagina cu pricina şi certificatul de naştere al porcului, aşa ca să fim siguri că are fix 25 de ani…

Citit 1322 ori Ultima modificare Duminică, 18 Decembrie 2011 23:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.