Când apar silicoanele, dispare concurenţa

Când apar silicoanele, dispare concurenţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rivalitatea dintre Simona şi Măruţă a atins cote maxime!

Pentru un punct, sau jumătate măcar de rating în plus, ambii prezentatori fac orice. Nu că ar fi un lucru rău; până la urmă, amuzamentul este mai mare atunci când urmăreşti, în paralel, „Acces Direct” şi „Happy Hour” şi remarci eforturile disperate ale celor doi în a-şi întrece concurenţa. Asta, pentru că dacă ai urmări doar una din cele două emisiuni te-ar apuca căscatul… De pildă, Miguel, italianul invitat/inventat de Simona ca să-i aducă rating. Ţipând şi gesticulând ameninţător către blonda Pamela, italianul s-a făcut de tot râsul. Iar amuzamentul a fost creat nu doar de comportamentul său, ci şi de translatorul care traducea în româneşte ţipetele sicilianului pe un ton aşa de neted că ar fi scos-o din sărite până şi pe Irina Margareta Nistor.

* Totuşi, între a inventa un italian supărat pe o piţi de România şi a arăta, la televizor, în direct, cicatricile de pe burta Lorettei, după ce a urmat un tratament (!?) de slăbire la o clinică de fiţe din Capitală, ei bine, cu asta nu prea poţi concura. Acum, că fata a venit la televizor pentru a face de râs salonul respectiv nu este un lucru rău; mai ciudat era că Lorette arăta aşa de rău la faţă, că ai fi spus că tratamentul respectiv i-a făcut buba la chip, nu la burtă!

* Şi din nou, dăm legătura Simonei, care a invitat-o pe doamna Tatoiu, abia întoarsă din Martinica. În timp ce pe ecran apărea textul „Monica, ştim ce ai fumat în Martinica!”, Simona o tot descosea pe invitată despre cum e acolo, ce gust au fructele de mare (?!), în ce cameră a dormit, mă rog, lucruri vitale. Purtând pe creştet o pălărie gen tigaie-de-clătite, cadrilată, roşu cu portocaliu şi cu un pampon la spate, Monica a lăudat, princiar, locurile prin care a fost, superlativul fiind: „fiul meu a văzut pentru prima oară licurici!”. Având în vedere aluzia la ce a fumat Monica în Martinica, eu nu mă mai mir de faza cu licuricii…

* Oricum, pe finalul timpului alocat celor două emisiuni concurente de divertisment mie mi s-a părut că tot Măruţă a câştigat cu anunţul: „mai sunt 288 de ore până când Nicoleta Luciu îşi va pune silicoane”. Naţiunea stă cu sufletul la gură pentru următoarea emisiune; dacă mâine Nicoleta se răzgândeşte şi – Doamne, ce tragedie! – decide să se opereze abia peste o lună?

Citit 1521 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2012 13:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.