Sex, credinţă şi circ. Moacă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Daţi năvală! S-a băgat „moaşte proaspete”. Haleala „moacă”, iluzoriile promoţii de la deschiderea unui nou supermarket şi moaştele „proaspete” sunt singurele motivaţii care îi mai fac pe românaşi să se calce fără milă în picioare. Nu e inaugurare de prispă de biserică, scoatere de icoană făcătoare de minuni ori aducere de moaşte pentru ca la ştiri să n-avem parte de „creştineasca buluceală”. Fireşte, condimentată cu leşinuri de bătrâne disperate s-ajungă primele lângă racla cu sfinţenii, ţipete de copii striviţi în îmbulzeală, jandarmi care nu mai fac faţă mulţimii dezlănţuite, înjurături, blesteme şi vacarm de ambulanţe. Mă întreb dacă aceşti „victorioşi” disperaţi ai credinţei înainte de a săruta sfintele daruri şi-au şters de pe buze sudalma cu care n-au întors obrazul aproapelui. Şi cum se închină şi ating icoanele ori moaştele cu mâinile cu care şi-au îmbrâncit „fratele” şi „sora” întru credinţă? Mai ştii? Poate că Sfântul Petru stă cu lista în mână şi îi izbăveşte de păcate pe ăia de-au ajuns primii la ospăţul duhovnicesc…

* Cu părul vâlvoi. Pe sâni. Am înţeles că se poartă părul lung lăsat liber, vâlvoi sau despletit… dar nu pe picioare sau pe piept, cel puţin nu atunci când eşti o doamnă de interes public şi când toţi ochii stau pe tine ca pe butelia neamului. În condiţiile în care azi nu trebuie să fii metrosexual ca să umbli epilat ca-n palmă, o apariţie feminină cu „sâni pufoşi” e un atentat la siguranţa propriei imagini. „Paparazzii” de la Kanal D au prins-o în flagrant pe turcoaica Aylin cu două delicte estetice la purtare: oja de pe unghiile „piciorelnice” era ciobită şi fire de păr nărăvaş crescuseră pe sânii expuşi în decolteu adânc. Tânăra nu fusese prinsă în timp ce ducea gunoiul, mătura prin curte, bătea covoare ori spăla geamurile casei, ci la un eveniment plin de ştaif. Nasol moment.

* Oleacă de sex. Doamna Tăriceanu 4 tocmai a devenit doamna Valmar şi purtătoare de moştenitor. Bravo ei! Pe de altă parte, Nilă cel fotbalist i-a plătit Danielei Crudu datoriile de mii de euro. E clar, dacă o pune naiba şi calcă strâmb, sigur o bagă la amanet! Să nu-l confunde cu Leo de la Strehaia! Sex, credinţă şi circ, asta-i reţeta de succes. Pentru ce? Pentru orice.

Citit 1847 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.