Băse, beat turtă în trafic după nunta Ebei

Băse, beat turtă în trafic după nunta Ebei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Urmează renumărarea listelor cu invitaţi. Uite cum un eveniment monden a ajuns să fie tratat de toate televiziunile, inclusiv de cele politice şi economice. Am aflat, astfel, că nunta don'şoarei EBA a fost motiv de huiduieli pentru Traian Băsescu şi că invitaţii au fost selectaţi în funcţie de la cine avea să-i vină o şpagă lui Băse. O şpagă neimpozabilă, bineînţeles. Ofticat până peste măsură, Ponta a cerut renumărarea listelor cu invitaţi, aruncând o ipoteză de bun simţ dar greu demonstrabilă: în România nu mai suntem 600 de nuntaşi.

Şoc şi groază pe un canal de filme sâmbătă: o peliculă cu Sergiu Nicolaescu. Îngrozit, dau pe canalele de ştiri să văd dacă a murit Sergiu. Nicio ştire, nimic. O fi fost nunta Ebei importantă, dar nu aveau, totuşi, cum să ignore moartea unui artist. După ce mai verific şi pe nişte site-uri, realizez că a fost o întâmplare, că nu se dădea film cu Sergiu Nicolaescu pentru că ar fi murit. Să-i dea Dumnezeu sănătate, că aţi văzut ce s-a întâmplat când a murit Puiu Călinescu: două săptămâni s-au dat numai filme cu Puiu Călinescu. Multă sănătate, Maestre!

Fuego, anchetat. Procurorii lui Koveşi au dat buzna peste Fuego şi au pus sechestru pe colecţia de CD-uri Gold cu Adriano Celentano. Plus două postere cu Nana Mouskouri. Cică ar fi luat bani negri cântând la nunta Ebei. Şi, mai grav, a venit la nuntă fără mă-sa, cu cratimă. Băse l-ar fi luat pe Connect-R, dar, pentru că nunta s-a ţinut pe 1 septembrie, artistul tocmai se culcase. Era rupt de somn. Mai rămăseseră disponibili Ştefan Hruşcă, proaspăt trezit pentru sezonul de toamnă-iarnă, şi Fuego, la care s-a şi apelat.

Băse, beat turtă. Poliţiştii bucureşteni de la Rutieră l-au oprit duminică dimineaţă pe Băse în trafic. Chiar dacă dom' şofer era bine băut, poliţiştii nu i-au pus fiola, ci l-au amendat pentru că dăduse la maximum sonorul la o melodie cântată de Fuego: "Împodobeşte, mamă, bradul". Surse din cadrul Administraţiei Prezidenţiale susţin că Fuego nu a vrut să o cânte la nuntă, că nu venise şi Irina Loghin.

Citit 3065 ori Ultima modificare Duminică, 02 Septembrie 2012 21:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.