Numele Andei Călugăreanu, mânjit cu păcatul audienţei

Numele Andei Călugăreanu, mânjit cu păcatul audienţei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Bomba sexy”. Îmbrăcată ca o cocotă, în furou roşu şi ciorapi plasă negri, Ioana Tufaru se plimbă de la „Acces Direct” la „Un show păcătos”, ca să arate că a reuşit, printr-o operaţie, să slăbească 120 de kilograme. Performanţa putea fi pusă în valoare oricum, dar nu în ţinute pornografice sinistre, care-i dezgolesc straturile de piele atârnând flasc, precum aluatul, şi în ipostaze nedemne. Noua „bombă sexy” cum o ademenesc profitorii, a apărut goală, pozând ca o divă, a dansat la bară şi s-a transformat într-un personaj hâd, din categoria Nikitelor.

* Profitorii. Când Măruţă a adus-o prima dată în emisiune, canapeaua a pârâit sub cele peste 200 de kile ale Ioanei Tufaru, fiica minunatei artiste Anda Călugăreanu şi a actorului Dan Tufaru. Poveştile tinerei orfane, înglodată în datorii, luptând cu obezitatea morbidă, se împleteau cu detalii groteşti, menite să crească audienţa şi să întunece memoria părinţilor ei. Ioana recunoştea cu gura la urechi că nu s-a spălat pe dinţi ani de zile, că igiena nu era deloc printre interesele ei, nu avea chef să muncească şi ar fi stat ziua lungă la parole, ţigări şi mâncare proastă. Caritatea lui Măruţă - repararea danturii, integrarea într-un program de slăbit, găsirea unui angajator - ascundea, de fapt, otravă. Filmarea ei în timp ce mânca pe ascuns, trăgea mâţa de coadă, îmbrăcată neglijent şi bârfind. Cu flacăra prometeică în mâini, Măruţă i-a „pârlit” o morală umilitoare: „Să-ţi fie ruşine de numele pe care îl porţi, Călugăreanu. Ne-ai luat pe toţi de proşti. Tu vrei să te ajute toţi, pentru că porţi numele Călugăreanu", i-a reproşat Cătălin. În realitate, aveau exact personajul pe care îl creaseră! Şi pe care, de trei zile încoace, l-au preluat flămânzi, anteniştii.

La ceas de noapte, îmbrăcată într-o rochie de mireasă penală, Dan Capatos, aproape zvârcolindu-se de râs, a adus-o să-i caute mire. Pentru că Dan Negru se numără printre preferaţii ei, realizatorul a intrat în direct şi a dat o palmă audienţei cu iz de canalizare: „Anda Călugăreanu e mama fetei pe care o vedeţi acum. Eu mă închin în faţa Andei!”. Şi eu, la fel. Şi n-o judec pe fiica ei, ci pe cei care îi batjocoresc numele şi imaginea şi părinţii, profitând de ignoranţa şi de naivitatea ei!

Citit 3126 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 02:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.