Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
7 comentarii

* „Bomba sexy”. Îmbrăcată ca o cocotă, în furou roşu şi ciorapi plasă negri, Ioana Tufaru se plimbă de la „Acces Direct” la „Un show păcătos”, ca să arate că a reuşit, printr-o operaţie, să slăbească 120 de kilograme. Performanţa putea fi pusă în valoare oricum, dar nu în ţinute pornografice sinistre, care-i dezgolesc straturile de piele atârnând flasc, precum aluatul, şi în ipostaze nedemne. Noua „bombă sexy” cum o ademenesc profitorii, a apărut goală, pozând ca o divă, a dansat la bară şi s-a transformat într-un personaj hâd, din categoria Nikitelor.
* Profitorii. Când Măruţă a adus-o prima dată în emisiune, canapeaua a pârâit sub cele peste 200 de kile ale Ioanei Tufaru, fiica minunatei artiste Anda Călugăreanu şi a actorului Dan Tufaru. Poveştile tinerei orfane, înglodată în datorii, luptând cu obezitatea morbidă, se împleteau cu detalii groteşti, menite să crească audienţa şi să întunece memoria părinţilor ei. Ioana recunoştea cu gura la urechi că nu s-a spălat pe dinţi ani de zile, că igiena nu era deloc printre interesele ei, nu avea chef să muncească şi ar fi stat ziua lungă la parole, ţigări şi mâncare proastă. Caritatea lui Măruţă - repararea danturii, integrarea într-un program de slăbit, găsirea unui angajator - ascundea, de fapt, otravă. Filmarea ei în timp ce mânca pe ascuns, trăgea mâţa de coadă, îmbrăcată neglijent şi bârfind. Cu flacăra prometeică în mâini, Măruţă i-a „pârlit” o morală umilitoare: „Să-ţi fie ruşine de numele pe care îl porţi, Călugăreanu. Ne-ai luat pe toţi de proşti. Tu vrei să te ajute toţi, pentru că porţi numele Călugăreanu", i-a reproşat Cătălin. În realitate, aveau exact personajul pe care îl creaseră! Şi pe care, de trei zile încoace, l-au preluat flămânzi, anteniştii.
La ceas de noapte, îmbrăcată într-o rochie de mireasă penală, Dan Capatos, aproape zvârcolindu-se de râs, a adus-o să-i caute mire. Pentru că Dan Negru se numără printre preferaţii ei, realizatorul a intrat în direct şi a dat o palmă audienţei cu iz de canalizare: „Anda Călugăreanu e mama fetei pe care o vedeţi acum. Eu mă închin în faţa Andei!”. Şi eu, la fel. Şi n-o judec pe fiica ei, ci pe cei care îi batjocoresc numele şi imaginea şi părinţii, profitând de ignoranţa şi de naivitatea ei!

Citit 2548 ori Ultima modificare Joi, 27 Septembrie 2012 23:02

7 comentarii

 • postat de smecher Luni, 01 Octombrie 2012 18:11 Link la comentariu
  0
  0

  asta nu e aia care a fost vocea lui oache in maria mirabela si maria mirabela in tranzistoria pacat de ea ca se prosteste era frumoasa daca ajunge panarama e treaba ei

  Raportează
 • postat de G. Vineri, 28 Septembrie 2012 14:35 Link la comentariu
  0
  0

  Felicitari pentru atitudine! DE ce n-a scris pana acum nimeni asa ceva, ca sper ca mai sunt oameni cu bun simt?

  Raportează
 • postat de emi Vineri, 28 Septembrie 2012 13:27 Link la comentariu
  0
  0

  Mama acestei fete disperate nici prea tinara nici prea trecuta prin viata,a fost o artista talentata,de o discretie rar intilnita ,iar de demnitate ce sa mai vorbim. Este pacat ca Ioana a ajuns tinta unor realizatori,asa zis bine intentionati,ca Maruta si Capatos,avizi dupa audienta ieftina. Sa le fie rusine ca nu mai au suflet,iar acest om handicapat nici intr-un caz nu a fost transformat intr-o bomba sexy.Macar pastrati amintirea mamei sale o adevarata artista completa care ne-a incintat tineretea.Oferiti o imagine la miezul noptii,inumana,m-a durut sufletul ca va bateti joc ,de un om umil,si decazut, care nu mai poate fi aparat de familie.Rusine ,rusine...

  Raportează
 • postat de eu Vineri, 28 Septembrie 2012 12:09 Link la comentariu
  0
  0

  Nu au nici un Dumnezeu isi bat joc de o orfana care mai are si probleme. Mai rau ca la circ.

  Raportează
 • postat de nostalgicu Vineri, 28 Septembrie 2012 10:22 Link la comentariu
  0
  0

  imi pare rau de femeia asta, ea traieste o drama mult mai mare decat daca nu ar fi fiica Andei

  Raportează
 • postat de AURELIA Vineri, 28 Septembrie 2012 10:07 Link la comentariu
  0
  0

  corect ioane, ai perfecta drepatate, dar in acest articol, se subliniaza faptul ca acei realizatori profita de faptul ca ea este retardata mental, si isi bat joc de ea, terfelind astfel numele mamei ei,!

  Raportează
 • postat de Ion Vineri, 28 Septembrie 2012 08:12 Link la comentariu
  0
  0

  Ioana Tufaru este o persoana cu handicap fizic si mental, nu ar trebui judecata prea aspru, iar la kilogramele pe care le-a avut cca 200 nu putea munci nici daca ar fi vrut, ci incadrata intr-un grad de handicap!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.