De trei ori sex cu Viorel Lis

De trei ori sex cu Viorel Lis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* I-a dat un Hermes sau un herpes? Cică alde Monica Gabor îşi plimbă câinele într-o geantă Hermes falsă, primită cadou de la iubitul chinez care i-a luat locul lui Iri în inima divei din Gâşteni. E drept, la cât de încăpătoare sunt poşetele astea (ca să priceapă toată lumea, îţi încape-n ele nu numai capul cu gât cu tot, ci trunchiul până pe la brâu) ar putea să-l plimbe şi pe chinez, nu numai pe patruped. Faza tare este că, deşi tot Moni se lăuda că Mr. Pink cumpăra sticle de şampanie de 25.000 de dolari bucata, i-a luat o geantă falsă, contrafăcută, şi nu un Hermes de la mama lui, original, de ’jde mii de euro! Acu’ sincer, mai bine că i-a dat un Hermes fals decât un herpes veritabil… diferenţa stă doar într-o literă!
    * Cu icoana peste ochi. L-am auzit ieri pe Andi Moisescu spunând că Gigi Becali pune cele două goluri marcate de marcate de Nilă la ultimul meci al Stelei pe seama despărţirii de „blestemul feminin care i-a animat coşmarurile erotice în ultima vreme”. Zău dacă nu-i dau dreptate lui Andi: nu m-ar mira să-l aud pe Becali jurând că dacă la despărţire Nilă nu-i dădea Cruduţei un SMS, ci o icoană peste ochi, sigur înscria chiar o triplă, nu o dublă! Şi acum pe bune, după ce ani de zile Cruduţa şi-a clădit o carieră cu minim de haine şi maxim de goliciuni, acu’ să-şi pună feregeaua pe ochi?
    * Tania Budi e de vină! Parcă ne-aveam destule despărţiri cu poalele-n cap, trebuia să se adauge desfrâului generalizat şi familia Lis. Recunosc, am făcut ochii mari când am auzit-o pe Oana spunând că Viorel Lis e un mare gagicar! S-o fi plictisit bietul bărbat să se uite la ea cum se îngraşă văzând cu ochii şi-o fi vrut şi el un pic de „acţiune”. I-auzi, cică Viorel a vrut sex în trei. Păi l-a tot auzit bătând apa-n piuă pe Viziru şi i-o fi venit poftă! Trebuia s-o caute pe Tania Budi şi rezolva problema! Oricum, mai au, nu glumă, până să-i ajungă cu despărţirile pe Bahmu’ şi Prigoană, ori pe Andreea Tonciu şi Mitea, care, nu-i aşa, se împacă şi se despart cu frecvenţa cu care fac sex oamenii normali.

Citit 2757 ori Ultima modificare Luni, 01 Octombrie 2012 16:03

3 comentarii

 • postat de MB
  Miercuri, 03 Octombrie 2012 07:00
  daca tot ne zici ca "s-o fi plictisit bietul ?! bărbat să se uite la ea cum se îngraşă văzând cu ochii" de ce nu te oferi tu sa-l multumesti "saracul " barbat atunci de ce nu-i oferi tu putina actiune , de parca el cum arata, uratanie si grasan parca noi nu vedem cum e nu stiu cum de se uita femeia aia frumoasa la el si cum de il suporta ?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de abcde
  Marți, 02 Octombrie 2012 15:42
  Muncă bună sau proastă, ti-o asumi. Oricum ar arăta te reprezintă. Chiar dacă nu ţi-a ieşit cum trebuie sau puteai mai mult, deocamdată asta poţi !
  E de bine că ai oameni care nu te plac. Înseamnă că faci ceva cum trebuie şi anumite persoane sunt deranjate că ţie îţi iese treaba mai bine. Sunt deranjate că tu probabil o să ai succes şi că ei sunt plafonaţi. Se întâmplă. Hater-i o să ai ! Suntem egoişti din fire, asta nu înseamnă că nu putem să facem lucruri şi pentru ceilalţi, dar în primul rând le facem pentru noi.
  Criticile oamenilor, de obicei, nu sunt aduse cu intentii bune, nu sunt constructive. Sunt ghionturi gratuite date cand ii roade invidia, doar ca sa nu aiba senzatia ca stau degeaba.
  Cei care te critica nu vor decat sa te schimbe, pentru ca vad in tine ceea ce ei nu vor fi niciodata !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Marți, 02 Octombrie 2012 09:48
  Asta e rubrica locala de barfe din lumea showbizului inventata de anca in care o foto cu un san gol = "s.e. x " sau un trup semi-dezbracat = "porno" hai sa fim seriosi, atunci de ce le mai publica nu ptr ca si lor plac desi barfesc din invidie, dar stiti cum e, pasarea malai viseaza! cred ca fiecare a avut sau a vazut un calendar cu fete sau baieti sexy !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.