Ţară de curve, târfe şi derbedei!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Sex după sex? „Asta e România, curve, târfe şi derbedei! Deschidem reviste şi nu vedem decât ţâţe şi cu…i goale, altceva nu vedem, sunt bărbaţi care nu se uită decât după f… Am mii de bărbaţi care mi-au intrat pe messenger şi pe Facebook şi care nu vorbesc altceva decât despre SEX! România egal sex, troglodiţi, transsexuali!”, isteria asta extremistă aş fi putut s-o admit de la oricine, dar nu de la Mariana Moculescu. Dama şi-a spălat nu numai fundul şi sexul în direct, la televizor, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, ci şi viaţa erotică. S-a bătut cu amanţii prin emisiuni teve şi numai cine n-a vrut n-a aflat că-i frigidă! Şi cum crizele ei paroxistice aveau nevoie de un doctor pe măsură, a fost chemat pe happylica însuşi tribunul Vadim Tudor. Şi aşa au ajuns Vadim şi Moculeasca să urle unul la celălalt, de nu te mai înţelegeai om cu persoană. Cum de la o vreme bărbăţia i-o ia lui Vadim înaintea crizelor naţionaliste, tribunul nu putea să rateze aluziile fără perdea către fostul soţ al Moculeascăi: „Horia, dacă mă vezi, eşti un martir! Rezistă, îţi trimet întăriri, oaste de rezervă! Horia, da’ voi aţi mai încercaţi să faceţi sex, sex şi iarăşi sex?!”. După cum face Mariana, sigur nu…

* Şi-o ciobănească. În final, Vadim i-a dat Marianei peste vestea bună: „Aş vrea să-ţi fac ce ţi-ar fi făcut ciobanii la stână dacă te duceai acolo! (Râsete!) Nu mă, să-i dau mămăligă cu brânză. Vreau s-o angajez la mine, la Fundaţia România Mare, îi dau o leafă bună, 15 milioane de lei în mână”, a trâmbiţat Vadim. Acu’ mai rămâne s-o şi văd pe Moculeasca, ţinându-se de muncă.  

* Înc-o poză şi mă duc. Dacă Moculeasca numai urla ca la balamuc că pleacă din ţară, Simona Sensual chiar vrea să o facă. Mă întreb şi eu ca jurnaliştii de la „Conferinţa de Presă” a Antenei 2 de ce nu-şi schimbă numele în Simona Sexual, oricum, altceva de capul ei chiar nu-i. În fine, Sensual-Sexuala vrea să o tundă la iubitul francez la Monaco. Dar nu înainte de a ne lăsa amintire încă un pictorial nud, ca să aibă nu cumva să-i ducă dorul domnii care au făcut bătături la … degete răsfoindu-i şi aprofundând pictorialele de la rubrica Meteo.

Citit 5628 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 02:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.