Actul ratat şi vitejia de pe urmă

Actul ratat şi vitejia de pe urmă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Bila albă o primeşte Partidul Ecologist Român, pentru că vrea să organizeze un referendum în privinţa construirii termocentralei Enel la Galaţi. Mi se pare normal ca atunci când se ia decizia construirii unei termocentrale pe cărbuni să fie consultaţi şi cetăţenii. În acest sens, primarul Marius Stan şi-a dat acordul ca ecologiştii să îşi amenajeze corturi prin oraş pentru strângerea de semnături, astfel încât referendumul să fie posibil. Enel a obţinut deja certificatul de urbanism din partea Primăriei Galaţi.
Bila neagră merge tot la PER, pentru că a aşteptat să vină alegerile parlamentare pentru a hotărî că trebuie făcut ceva în sensul împiedicării construirii centralei din Zona Liberă. Ecologiştii trebuie să aibă o poziţie mai fermă în astfel de cazuri, nu să aştepte cu mâinile în sân până când e prea târziu. Şi ar putea lua lecţii de la Greenpeace, care a protestat survolând oraşul cu un dirijabil ce purta mesajul "Enel, climate killer" (Enel, ucigaşul climei - trad.). PER împarte bila neagră cu fosta administraţie locală a Galaţiului, care a trecut pe sub masă acest proiect, care, potrivit Greenpeace, "ar îneca oraşul în poluare timp de 40 de ani".

Citit 7280 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2012 18:22

1 comentariu

  • postat de Ioan Luni, 22 Octombrie 2012 11:58 Link la comentariu
    0
    0

    Bila neagra pentru PER. Sunt astazi tehnologii pe carbune nepoluante. Nimic public cu privire la acestea. Uitati-va dupa dirijabil si votati. La Galati mafia a pus mana pe ELECTROCENTRALE. Mafia a chemat Greenpeace sa-si plimbe sculele deasupra Galatiului. Cand am discutat cu PER despre gazele de sist de la Barlad care nu'i departe de Galati era cu PDL-ul si nu a avut curajul. Oare ce interese are acum?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.