Viaţa lui Pi, viaţa lui Ţi

Viaţa lui Pi, viaţa lui Ţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deja parcă divorţul dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin nu mai are strălucire. Cum altfel ai putea să interpretezi faptul că televiziunile de nişă, adică toate, îi şi combină pe cei doi cu diverse personaje din show-biz? Mi se pare totuşi ciudat că în lista de pretendente la mâna celui mai adorat burlac nu se află şi Iuliana Marciuc, Marioara Murărescu sau Romica Jurca? Ce? Numai Oana Zăvoranu, Adelina Pestriţu, Bianca Drăguşanu şi Simona Sensual merită iubire în ritm de rock'n'roll? Şi ce mi se pare mie cu adevărat ciudat e că nimeni nu s-a gândit că Bănică s-ar putea întoarce la dragostea lui din liceu. Oana Sârbu, nu Tamara Buciuceanu-Botez. Chiar ar fi mişto numele adăugat la ultima variantă: Tamara Buciuceanu-Botez-Bănică. Marfă! Ar avea chiar şi un nume de cod prin tabloide: BBB. Şi ar putea să îşi pună şi numărul la maşină. Şi l-ar combina cu 314, că în Bucureşti e voie. Uite-aşa: 314 BBB. Cum de ce 314? Păi, de fapt, 3,14, adică Pi, înţelegeţi voi cu matematica.

* În schimb, pe Andreea Marin aş vedea-o cu nişte oameni mai serioşi. Nu ştiu, un fotbalist din generaţia de aur, cum ar fi Hagi sau Belodedici, sau vreun afacerist de succes mioritic: un Vântu, un Ţiriac, un Patriciu. Sau cu broscoiul de Pepe, poate îl transformă Zâna într-un prinţ adevărat. dar nu, că omul abia s-a însurat, uitasem.

* Senzaţional! Pe Acasă TV se întoarce serialul "Inimă de Ţigan". Acum, că e parlamentar, Gigi Becali ar putea să intervină la trustul Pro să modifice titlul, ca să nu le dea amendă cei de la antidiscriminare, cum au vrut să îi dea lui că îi trăncănea pe ăia de la Rapid. Şi cei de la Pro să ia modelul Becali şi să redenumească serialul "Inimă de Ţi".

* E nasol tare de ăştia de la ştirile din sport de la Pro TV. Îs aşa de disperaţi că nu au subiecte, că Gigi nu mai e în "silentio stamba", încât dau rezumate din prima ligă de fotbal din Australia. Bine, se joacă şi pe la noi ceva handbal, ceva baschet, dar să dai rezumate din sporturile astea înseamnă să trimiţi om pe teren. Şi dacă tot îl trimiţi nu mai bine faci o ştire cu handbaliste lesbiene?

Citit 1472 ori Ultima modificare Luni, 14 Ianuarie 2013 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.