Prinţesa şi broscoiul care se uită la meci

Prinţesa şi broscoiul care se uită la meci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Astăzi, TV Mania nu vă prezintă ce-a fost cu o zi înainte la televizor, ci ce va fi în seara asta. O seară cu totul şi cu totul specială.

* Va fi probabil cea mai tristă seară de Sfântul Valentin din istoria poporului român de când se sărbătoreşte această vrăjeală cu inimioare. Şi, pentru a veni în sprijinul domnilor, ocupaţi cu uitatul la meciurile Ajax - Steaua şi Inter - CFR Cluj la televizoarele din sufragerie sau de la cârciumă, prezentăm astăzi programul pentru doamne. Adică ce pot vedea doamnele special de Sfântul Valentin în vreme ce domnii se afundă gospodăreşte în halbele cu bere.

* Bunăoară, pe Prima TV, de la ora 20,30, un reality-show dedicat doamnelor şi domnişoarelor care sunt mai plinuţe (asta ca să nu spunem grase ca porcul): "Ajutor! Vreau să slăbesc!". În acest fel, poate o să mai afle nişte ponturi ca să îl mai incite pe domnul din sufragerie să vină mai des în dormitor.

* Apoi, pentru familiste, avem două variante: un film cu un copil poznaş ("Dennis, pericol public" pe Pro TV) şi un desen animat numai bun de urmărit împreună cu copilul ("Prinţesa şi broscoiul" pe Antena 1). Acest titlu poate descrie excelent relaţia dintre doamna prinţesă care vrea un Sf. Valentin romantic, cu cină la lumina lumânărilor, şi domnul broscoi, care orăcăie la fiecare gură de bere sau la ocaziile Stelei şi ale CFR-ului.

* Prinţesele ceva mai focoase pot alege un super-serial, "Inimă de ţigan", pe Acasă TV. Dar să nu cumva să dea sonorul mai tare, că o să vină stelistul din sufragerie să facă scandal, pentru că nu îi suportă pe ăia de la Rapid.

* Wow, asta e chiar bună. Pentru romantice, iubitoare de muzică şi dans, pentru nostalgice şi mai ales pentru doamnele nealinate (dar alienate), există varianta unui serial cu un titlu sugestiv (pe Naţional TV): "Suflete pereche". De fapt, ce zic eu? Toată seara e una specială la Naţional TV: urmează "Cuceritorul" şi "Inimi furate". Of, mi se frânge inima. Distracţie plăcută, domnilor!

Citit 1103 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2013 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.