Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

Bila neagră pentru Primăria municipiului Galaţi pentru nefuncţionalitatea proiectului european de gestionare a deşeurilor, în măsura în care depozitul Tirighina nu are încă aviz de funcţionare, punctele verzi nici măcar nu sunt deschise, iar punctele de colectare a gunoiului sunt amplasate fără avizul autorităţilor de mediu. Primăria, ca aplicant al proiectului ISPA deşeuri, a dat chix. Ceea ce trebuia să fie „Sistemul integrat de management al deşeurilor urbane solide în Municipiul Galaţi şi împrejurimi” nu este gata nici acum. Depozitul conform de la Tirighina a rămas cu probleme încă din 2011, de la crearea lui. Lipsurile şi defectele nerevizuite de atâta amar de vreme arată cât de prost se poate investi şi cât de prost pot fi gestionaţi banii europeni, dar şi nişte bani împrumutaţi. Se pare că edilii gălăţeni au investit 21,3 milioane de euro pentru un proiect care este mai mult de formă.
Bila albă pentru primarul municipiului Galaţi pentru că s-a hotărât, în sfârşit, să respecte hotărârea Consiliului Local de a acorda distincţii cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Despre proiect nu s-a mai auzit nimic o vreme, având în vedere că la Ziua Pensionarilor, în noiembrie anul trecut, nu s-au mai acordat distincţii. Iată că acum primarul a luat decizia de a relua tradiţia.

Citit 8970 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2013 09:29

4 comentarii

 • postat de Cetateanu Duminică, 07 Aprilie 2013 14:39 Link la comentariu
  0
  0

  Domnului Primar ALES de galateni
  Va rog sa dispuneti "corectuturi" bunului simt al celor ce au aprobat, tolerat cateva MONSTRUZUTATI CE IMPIETEAZA fata -SI ASA SIFONATA-A URBEI:
  -rondoul /sensul giratoriu fara sens -periculos , sursa de accidetnte/si de "vorbe alese-/bine tintite/-instalat de cativa ani , pe interesectia de la iesirea din Galati pe direfctia Sendreni :constructie hidoasa/monstruoasa din beton;
  -rondoul/sens giratoriu -montat asimetric pe asa de circulatie cu trafic intens pe str Prelungirea str. Brailei la cateva zeci de metri de "ultimul leu"
  -demolarea structurii metalice "asimetric "instalate pe mamelonul "sens giratoriu" ultimul leu
  -Aceste "structuri" construite cu banii contribuabililor, fara sens, fara utilitate, amplasate hoatic, fara descernamant si masura a bunului simt-sa fie demolate-indiferent de cine-ar fi "ordonat " a fi amplasate; toate, si numai acestea amintesc de reminiscentele medievale/primitive ale unor edili neinspirati
  - Dvs. domnule primar, ati debutat ca alesul nostru cu unele masuri excelente. Mnetionez doar una admirabila: ati eliberat cea mai frumoasa artera de circulatie a urbei -str. Brailei care-si recapata splendoarea capatata la inceputul anilor 70 cand a fost proiectata: a fost curatata de " padurea", bine adapata si fertilizata parca ,infloritoare perpetuu-stiu galatenii de cine si pentru cine- : constructii megalitice din tabla, fier
  beton , panzeturi haioase-toate oribile, hidoase avand scop publicitar violent si in format ne inspirat; toate erau un poluant disgratios al orasului nostru.
  -Sistemul de fantani arteziene ce-l veti infaptui - se pare ca la utimul leu- sa fie pe masura asteptarii contribuabililor.Cred ca unii -putini galateni- stiu ca acel loc a fost rezervat , inca de la proiectarea "sensului giratoriu "ultimul leu" ; in ani1987/88 au fost incepute lucrarile ; s-a renuntat "rapid" in preajma unei vizite a sefului statului la Galati. Motivul: terbuiau date explicatii privitoare le : investitie/costuri si la consumul de electricitate.
  De-mi veti raspunde pe adresa electronica, vai intelege ca veti fi dispus sa va transmit si unele propuneri pentru ca urbea noastra sa arate tot mai bine.
  Avem mari aspetari de la dvs.
  Vo doresc susces.

  Raportează
 • postat de Constantin Miercuri, 06 Martie 2013 10:52 Link la comentariu
  0
  0

  Petru Dl. Mircea Cimpoesu.
  Vedeti cum sta treaba. Dumneavoastra in calitate de PENSIONAR ati votat cu sacosa sau cu ce imi da gratuit primarul, guvernul, etc...!
  Niciodata nu ati mers pe ideia ce ar fi bine pentru mine ca pensionar, pentru copiii sau nepotii mei.
  Credeti ca este normal sa primiti gratuit anumite servicii prin faptul ca sunteti pensionar? Raspunsul dumneavoastra este bineinteles ca DA, dar ceilalti concetateni ai acestui oras nu credeti ca ar avea aceleasi drepturi ca si dumneavoastra? Cu ce sunt pensionarii mai presus fata de cei care merg la serviciu sau fata de elevii care merg la scoala, sau fata de acele persoane care au iesit de pe listele de SOMERI fiindca a trecut perioada de 1 an si respectivele persoane ajung sa caute de munca dar nu sunt angajate datorita lipsei de locuri de munca sau altor motivatii (lipsa pilelor, a ochilor frumosi, a varstei, etc...).
  Ati tipat catre Basescu ca v-a furat din pensie. Ati votat USL-ul care v-a dat inapoi "ce va fost furat", in schimb a marit accize si preturi la toate produsele. Ce ati castigat cu asta? Un mare NIMIC pentru ca nu vreti decat MOACA si ganditi cu picioarele si nu cu capul.

  Legat de subiect. Mai stati pe acasa si nu veti avea nevoie de bilete sau abonamente MOACA.

  Raportează
 • postat de un om multumit Luni, 04 Martie 2013 12:53 Link la comentariu
  0
  0

  Eu zic ca facu lucru bun cu restrictionarea plimbarilor de agrement. Copiii nu aveau loc sa urce pentru a putea merge la scoala si dimineata nu puteai pleca la serviciu de raul lor.
  Medicul le recomanda mersul pe jos nu cu transportul in comun. Bine!

  Raportează
 • postat de Mircea Cimpoesu Luni, 04 Martie 2013 11:11 Link la comentariu
  0
  0

  Primarul liberal Marius Stan mai bine ar vedea cozile interminabile l-a care i-a supus pe pensionari de cand a anulat
  abonamentele anuale si a instituit bilete de calatorie lunar. Este o adevarata tortura, o marsavie care il va costa electoral. Probabil ca daca pensionarii o sa stea in fiecare luna la astfel de cozi, primarul n-o sa mai aiba pe cine sa serbeze la implinirea a 50 de ani de casatorie. Prbabil ca asta doreste, Nu e bine, domnule primar ... Nu e bine ...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.