Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

La mulţi ani asfaltului de pe Brăilei!


Bila albă merge la prefectul Galaţiului, singurul care s-a sinchisit să le ureze doamnelor din presă „la mulţi ani”, fără să le cheme la o conferinţă municipală, fără să încurce circulaţia în miezul unei zile care se anunţa aglomerată, 8 martie. Probabil, ceilalţi edili/ oameni importanţi ai oraşului s-au gândit că nimic nu e mai important pentru o femeie decât dreptul la muncă sau înscăunarea unui preşedinte municipal de partid. Vreţi drepturi egale, atunci munciţi.

Bila neagră Primăriei pentru că a dat presei comunicatul privind vizita principelui Nicolae cu 24 de ore mai târziu. După o zi întârziere vine un comunicat de o pagină şi jumătate scrisă pompos despre pilonii industriei gălăţene şi situaţia agricolă înfloritoare prezentate Alteţei Regale. Probabil inspirat de vizita Alteţei, de teamă că se face de ruşine cu străzile, primarul, de 8 martie, s-a apucat să toarne ciment pe Brăilei. De Ziua Internaţională a Femeii, să vadă ele cât de harnic este el. În ceea ce priveşte auditurile, sancţiunile, schimbările din funcţii, primarul se mişcă atât de lent, bănuiesc, doar ca să fie văzut mai bine. La altceva nu mă pot gândi. Se mişcă în reluare, ca să aibă timp să-l vadă toţi cetăţenii, nu cumva să piardă vreun amănunt.

Citit 8169 ori Ultima modificare Duminică, 10 Martie 2013 16:13

2 comentarii

 • postat de Davidescu Luni, 11 Martie 2013 16:32 Link la comentariu
  0
  0

  Cred ca BILA NEAGRA o merita ziaristul pentru nimicurile care le sezizeaza,cumparam ziarul pentu analize serioase,nu tampenii.

  Raportează
 • postat de petruta Luni, 11 Martie 2013 12:45 Link la comentariu
  0
  0

  Bila neagra ar trebui data garzi de mediu pt ca nu verifica modul cum sunt aruncate la intamplare resturile de la demolari la iesire din Galati spreTecuri au ajuns deja in strada.Bila neagra de cei care se ocupa in primarie de asociatiile de locatari care nu fac curatenie in jurul blocurilor .Bila negra pt locuitorii galateni pe care democratia ii invata sa arunce gunoiul la coltul blocului.sa asculte muzica la maxim la ore neadecvate.sa vorbeasca urit pe strada sa -si accelereze motoarele la maxim dintr-o l;ibertate prost inteleasa

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.