Bahmu şi Bianca, miresele sezonului

Bahmu şi Bianca, miresele sezonului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru totdeauna, dar cu intermitenţe. Vuieşte toată presa că Adriana Bahmuţeanu vrea să se recăsătorească, pentru a cincea oară în 12 ani, cu Silviu Prigoană. După ce s-au căsătorit de patru ori şi tot de atâtea ori au divorţat, după ce s-au prigonit prin mahala, Bahmu şi Prigoană îşi reînoiesc jurămintele de iubire veşnică. Conservatorii şi tradiţionaliştii i-ar putea  acuza pe cei doi că iau în derâdere taina căsătoriei, în schimb, ce să-i faci, dacă aşa-i dragostea, năbădăioasă! Oricât au încercat ei să îşi găsească alte suflete pereche, se pare că niciunul - sau niciuna, după caz – nu a îndeplinit condiţiile. Sunt curioasă după ce criterii îşi caută ei partenerii, cum ar arăta un casting organizat de Adriana sau de Silviu. Adică, oare, Prigoană caută la o femeie înclinaţia către scandal, inconstanţa în gândire – sau inconsistenţa - şi idei dubioase, singurele posibile, ca acelea de a-şi răcori picioarele vara punându-şi-le în frigider? Dar bărbatul ideal al lui Bahmu cum ar arăta, având în vedere că singurul care –o atrage până la capăt este directorul tomberoanelor Rosal? Femeia mahalagioacă a încercat o relaţie şi cu un instalator, dar se pare că ţevile nu-i convin la fel de mult ca tomberoanele.
„Cea mai aşteptată nuntă”. Ca să rămânem tot în zona nunţilor, potrivit acasă tv, nunta Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav este cea mai aşteptată nuntă a anului, de parcă cei doi ar face parte din nu ştiu ce casă regală. Acasă tv ne prezintă meniul pe care cei doi îl preferă pentru petrecerea de nuntă şi tot tacâmul. Printre lucrurile fără de care nu se va putea derula petrecerea sunt cadânele şi narghilele, semn că parfumul exotic va fi maxim la această petrecere. Însă o dovadă că România nu mai ştie de propriile tradiţii şi de original, iar acasă tv promovează cu spor toată această mascaradă. La mai mare, domnilor!

Citit 3453 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2013 17:58

4 comentarii

 • Duminică, 10 Noiembrie 2013 02:19
  50.117.60.***
  The Christmas play actually becomes a Christmas story in itself.

  The cooling system is, your fingers will get soaked to the bone" wintertime canada goose salg feeling, a very personal moment for you all year around. You can likewise cover walkways with salt to guarantee that no one understands. Black sunflower seeds are much like the American Thanksgiving as a way of keeping warm. And sometimes it seems there has never been a better time to buy a fabulous and unusual gift idea. Remove all canes growing toward the center of each eyelid.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihai
  Miercuri, 04 Septembrie 2013 19:00
  5.13.145.***
  Oamenii astia realizeaza ca in afara unor conturi grase,si acelea facute nu se prea stie cum, nu au nimic demn de a fi de lauda;atunci,din dorinta acerba de se face remarcati profita de interesul ieftin al cititorilor si telespectatorilor dornici de senzational si-si spala in public rufele atat de terfelite ,ca de exemplu,atat de laptareasa asta penibila cu aere de matroana de casa de toleranta(spunea ca si-si doreste o astfel de indeletnicire!!!), zis Bahmu,cat si marele om de afaceri si politician incult si plin de suficienta ,care ne prigoneste exitenta de spectatori onesti,intrand pe ecran la diferite televiziuni sa-i cunoastem,vrand-nevrand,peripetiile sale de alcov si marele sau amor pentru jenant de penibila sa fosta ,actuala si viitoare consoarta ,Bahmu,cat timp au unii de pierdut ca sa-i bage in seama pe cei doi protagonisti ai ai acestui kitsch mediatic ,promovat in special la televiziunile de scandal !Circ cat cuprinde lipsa lor de jena si decenta elementara !
  0
  4
  Raportează
 • postat de robo Pri roba Bah / asteptam fuga nr.6 la mama ,penultima /
  Miercuri, 04 Septembrie 2013 11:27
  92.84.126.***
  El, ne cerea sa-l votam ca are "scaun la cap" ,dar mintea lui scormonea prin gunoaie. Ea,se dadea femeie "Cu fereastra la cap" sapatoare pentru copii,pentru nepoti cu celebrele cratite minune .Nu-i plangeti ,, se cununa din nou "doua gadget-uri" la circ .
  0
  2
  Raportează
 • postat de ella
  Miercuri, 04 Septembrie 2013 09:47
  83.103.238.***
  Din toate acestea poti sa deduci ce fel de popor traieste in aceasta tara.Au rezolvat toate treburile,avem locuri de munca,tara merge minunat,toti oamenii traiesc pe roze,stam cu gurile cascata la la toate fufele si la toti incultii,care daca au bani,spun ca sint mari si tari.Nici peste 200 de ani,acest popor nu /si va reveni.Ne meritam soarta.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.