Mazăre milogul şi Gigi persecutatul

Mazăre milogul şi Gigi persecutatul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul milog al Constanţei, Radu Mazăre, îi face pe alţii milogi. Ales din mila cetăţenilor, ani de-a rândul, respectiv din 2000 încoace, primar al Constanţei, Radu Mazăre vede milogeala numai la alţii. Într-adevăr, poate nu toţi cei care se dau drept revoluţionari au şi luptat, mulţi dintre ei ori fi fost şi turnători, dar domnul Don Juan de Constanţa uită că „milogii” ăia l-au ales ani de-a rândul. El le-a replicat unor revoluţionari veniţi să vorbeacă cu el despre drepturile lor că şi el a fost la Revoluţie. Dar, uită un detaliu, la câţi ani şi-a plimbat dosul pe la Primărie, sigur nu mai are nevoie el de nicio indemnizaţie de revoluţoinar. Unde mai pui, că pe acest exemplar, în timpul discursului lui Crin, de la reuniunea de la Constanţa a tineretului USL, l-a durut exact în trabuc de discurs şi de eveniment. Exact în momentul acela a avut o sesiune foto ad-hoc cu nişte pipiţe. Îi pasă lui de revoluţionari sau de colegii lui din USL, fie şi Crin Antonescu, cum îi dor pe morţi oasele.
Ciobanul Domnului este persecutat. Cel mai cunoscut cioban al României se pregăteşte să bată la poartă, nu la Poata Raiului, ci la cea a penitenciarului Poarta Albă. Gigi Becali s-a săturat să stea în atmosfera umedă de la Jilava şi vrea ceva mai pur. Umilul oier se simte persecutat de ceilalţi deţinuţi de la Jilava, întrucât este mereu fotografiat stând de vorbă, dar şi pentru că a fost amendat după ce a fost prins folosind celularul unui coleg de breaslă, încercând să telefoneze în afara închisorii. De altfel, orice sfânt ar fi fost în locul lui, tot ar fi fost persecutat, numai că acela ar fi rezistat destoinic, s-ar fi rugat la Dumnezeu să îi ierte pe persecutori şi ar fi pus şi obrazul celălalt la bătaie. Degeaba, Gigi, m-ai dezamăgit, degeaba ridici numele Domnului în slăvi la tv, eşti slab. Chiar dacă te răzgândeşti şi vei hotărî să rămâi în mijlocul persecutorilor, tot n-am să mai cred în tine. Mai aveam puţin şi îţi făceam icoană, dar acum nu mai pot!

Citit 963 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2013 18:22

2 comentarii

 • postat de cetatean
  Marți, 03 Septembrie 2013 08:42
  193.230.156.***
  Nu vad legatura intre unul si altul .Clovnul tarii Mazare, a fost mai mult dect milog, atata timp cat furi cu nemiluita din punga statului adica de la cetateni este mai grav decat cersitul. Stau si ma intreb, la cum s-a comportat cu cetatenii adunati sa vorbeascas cu Ponta (alt destept), cum l-au ales constantenii pe clovnul acesta primar atata timp. Daca este adevarat ce spun o parte din cetateni , si este pentru ca s-a verificat de mai multe ori, acestia trebuie sa ia masuri cat mai solide sa dizolve clanul Mazare ptr. ca in curand cetateanul simplu nici nu va mai indrazni sa iasa pe strada daca nu-i cere permisiunea clovnului Mazare. Pacat ca ati ajuns aici....
  0
  3
  Raportează
 • postat de Nica Apetrei de la poarta Jilavei
  Marți, 03 Septembrie 2013 08:24
  92.84.126.***
  Pai de ce " te doaare pe tine in trabuc "mai fata, noaptea, de Conu` Jiji ?
  3
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.