Amanta l-a dat pe mâna cămătarilor

Amanta l-a dat pe mâna cămătarilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* "Sula" domniţei Raicu. Deşi nu trăieşte din aventurile ei amoroase ca alte dive mioritice, ba mai mult, numele ei este considerat un brand/etalon de eleganţă, modă, frumuseţe, distincţie şi îngrijire feminină, sistematic Andreea Raicu este luată în colimatorul presei numărându-i-se amanţii. „Zestrea amoroasă a domniţei Raicu”, s-a intitulat persiflant ultimul reportaj monden despre noul bărbat din viaţa Andreei. Cică respectivul ar fi însurat şi tată cu doi copii, ba ar avea şi două profile de Facebook, unul de bărbat însurat şi la casa lui, altul de june prim mereu disponibil. Ideea este că Andreea nu s-a dat niciodată cu fundul de pământ că se vrea musai nevastă la casa ei şi mamă eroină, dari cu toate acestea periodic i se face registrul cu iubiţi care au dat bir cu fugiţii. Mai nou, pentru că Andreea a depăşit faza de model şi a devenit creatoare de modă, atât de haine cât şi de pantofi, jurnalista Mirela Dinică se întreba insinuant dacă Andreea cea designer de pantofi ştie să folosească o sulă. Instrumentul cizmăresc, la ce vă gândeaţi?! Nu ştiu dacă ştie sau nu s-o folosească, dar cred simte mai mereu sula presei în coaste.
* Cum să-ţi dai nevasta afară din casă. Că prietena cea mai bună a soţiei devine adesea amanta pasională a soţului e deja o chestie fumată. Important este ce poate face trădătoarea! De exemplu, să-l „prostească” pe bărbat în aşa hal încât să se împrumute de la cămătari ca să-şi cumpere ea casă. Şi când fraierul nu mai are bani să plătească suma uriaşă, plus dobânda, iar cămătarii îl strâng cu uşa, iaca şi soluţia: nevasta să-şi convingă părinţii să-şi vândă casa şi să se mute toţi grămadă, pentru ca mai apoi să-i arunce în stradă la pachet. Mai puneţi la socoteală şi faptul că amanta avea o relaţie intimă şi cu şeful cămătar şi deja intriga e demnă de o telenovelă sexos-amoros-poliţienească. Sincer, autorul scenariilor emisiunilor „Ochii din umbră” îşi ratează cariera. În loc să facă filme de lung metraj se risipeşte în flinticuri de un episod. Păcat.

Citit 2016 ori Ultima modificare Luni, 28 Aprilie 2014 18:24

1 comentariu

 • postat de Camelia
  Marți, 29 Aprilie 2014 09:44
  86.127.208.***
  Un articol de 0.2 lei. Ca de 2 lei ar fi prea scump. Care este subiectul acestui articol? Daca cineva il vede sa imi spuna si mie. Eu inteleg ca sunt momente in care nu stiu ce sa mai scrie domnii reporteri, dar sa creezi un titlu defaimator la adresa unei persoane publice si sa scrii cateva randuri fara nici un continut mi se pare total neprofesional. O invartire in jurul "cozii", asta ca sa ma exprim elegant nu ca doamna reporter cu experienta la activ.
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.