Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Bilă albă Primăriei, pentru că a sesizat ilegalitatea construcţiei din faţa clubului Teatris şi a stopat înaintarea lucrărilor, chiar dacă ar fi putut să o facă mai cu spor, înainte să fie ridicat un întreg schelet. (Ridicarea scheletului a început cam în acelaşi timp cu închiderea circulaţiei între străzile General Lahovary şi Maior Iancu Fotea n.a..) Zona în care este ridicată construcţia este de protecţie istorică pentru trei monumente: prima statuie din ţară a lui Eminescu, Parcul care poartă numele poetului şi Palatul Poştei. Lucrările sunt blocate acum, numai că, dacă se obţine aviz de la Ministerul Culturii, construcţia tot va fi gata.
Edilii din judeţul Galaţiului par că nu se satură să facă gafe monumentale care să le sublinieze limitele de (in)competenţă. Caragiale ar fi fost încântat, probabil, de sursele nesecate de comic de situaţie, dar şi de caracter din Galaţi, atâta timp cât primarul comunei Slobozia Conachi şi şefii Consiliului Judeţului au încurcat pârâul Suhurlui cu râul Suhu. La ultima şedinţă, şefii Consiliului Judeţului Galaţi au alocat nu mai puţin de 50.000 de lei Primăriei din Slobozia Conachi, pentru a achita motorina şi lubrifianţii folosite de un utilaj al Apelor Române ce efectuează „lucrări de decolmatare şi lărgire a pârâului Suhurlui”. Însă, de fapt, lucrarea este pe râul Suhu. Aceasta a fost confirmată şi de către Apele Române. Din acest motiv, considerăm că atât şeful Primăriei în cauză, cât şi şefii CJ au câştigat cu brio o bilă neagră.

Citit 9725 ori Ultima modificare Duminică, 08 Iunie 2014 16:03

1 comentariu

 • postat de valll Marți, 10 Iunie 2014 08:03 92.80.184.*** Link la comentariu
  0
  0

  Care "rau Suhu"?!!! Luati-va bocanci, d-lor ziaristi, si bateti judetul cu piciorul, si daca gasiti pe-acolo un rau, eu il inghit!
  Si ce are "raul Suhu" cu constructia neautorizata, despre care v-ati apucat sa scrieti, fara sa lamuriti mai nimic, bolmojind totul? Ba ca Primaria a sesizat, ba ca nu va iesi mare lucru din asta? Golanii imbogatiti care au acaparat Romania si fac tot ce au chef, distrugand-o, facand din Galati un oras nu de Caragiale, ci de balci, nu corup numai functionarii, au corupt si legile, asa incat Primariei ii este greu sa actioneze. Dar, totusi actioneaza. Asta este ceva nou in judetul compromisurilor si cei care-si spun ziaristi ar trebui sa sesizeze progresul si sa-l sprijine curajos, nu cu jumatatede glas!
  Poporul de pe-aici are o vorba: ori e alba, ori e neagra. La dumneata e cu picatele, sau mai rau, cu pete, doamna ziarista! Cand pretinzi ca dai bile albe sau bile negre, trebuie sa stii si sa vrei sa apreciezi clar si fara unbre!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.