Votul scuză totul

Votul scuză totul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Campania electorală ia din ce în ce mai mult avânt. Poate vă întrebaţi de ce apare politica la rubrica TV Mania. Ei bine, Mircea Solcanu, cel care a fost primul personaj din media românească care a recunoscut, deschis, faptul că este homosexual, a avut o întâlnire cu premierul Victor Ponta, viitorul candidat la preşedenţie. Numai că actualul premier a făcut o mică eroare. Vrând să pară ceva mai popular, s-a desprins din baia de mulţime, pentru a-l saluta pe Mircea. După o scurtă discuţie, prezentatorul i-a comunicat sec: "Lucrurile astea importante sunt întotdeauna cu litera P".

Cu binecunoscuta-i prezenţă de spirit, cel dintâi om al PSD-ului a replicat imediat: "Eu nu pot decât să fiu de acord". Ei, acum poate se străduieşte cineva să îi explice primului ministru că domnul Solcanu, cel mai probabil, nu se referea la un organ al partidului, ci la un organ al corpului. Sau poate oi fi înţeles eu greşit jocul de cuvinte.

Paradoxal, dialogul a continuat şi a devenit şi mai drăguţ. "Doamne, cum ai putut să îi spui aşa premierului?", a întrebat cineva din apropiere. Prezentatorul a replicat cât se poate de natural. "Prietenie, politică, pace! Toate lucrurile importante sunt cu P, cum toate lucrurile importante din weekend sunt cu F. Fericire, food, a face..audienţă", a spus Solcanu. Corect! Respect domnule Solcanu!

* Săptămâna aceasta am tot scris de despărţiri. Ba Tonciu de Mitea, ba Cruduţa de Mihai Costea. Haideţi să vedem şi cazuri fericite, acolo unde dragostea învinge, chiar dacă este ajutată de un milione de euro câştigaţi la poker. Renata, una dintre siliconatele patriei, s-a întors la "prinţul ţiganilor", Leo de la Strehaia. Ca fostul iubit să o accepte înapoi, Renata şi-a mai făcut o operaţie estetică, mărindu-şi iarăşi buzele. Parcă această ştire o completează perfect pe cea de mai sus cu P-ul prezent în toate, nu?

CITEŞTE ŞI: Inseminarea se face... la rece

Citit 1289 ori Ultima modificare Vineri, 19 Septembrie 2014 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.