Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 comentarii

Bila albă pentru rapiditatea cu care a fost astupată groapa de pe strada Aurel Vlaicu, la o zi după ce a fost semnalată de ziarul nostru. Dacă s-ar întâmpla aşa cu toate gropile din oraş, poate nu ar mai face nimeni un festival al gropilor pe reţelele de socializare şi am simţi şi noi că avem administraţie.

Nu la fel de rapidă a fost municipalitatea şi în cazul proiectului cu parcările în zona de reşedinţă, motiv pentru care primeşte o bilă neagră. La mai bine de un an de la realizarea regulamentului pentru parcarea în zonele de reşedinţă şi postarea lui pe site-ul Primăriei pentru dezbatere, administraţia Galaţiului nu a reuşit nici măcar să inventarieze locurile de parcare ce ţin de asociaţiile de proprietari. Nici vorbă să le mai şi traseze, să facă borduri, etc. Societatea Gospodărire Urbană s-a declarat depăşită de situaţie şi a apelat la asociaţiile de proprietari. Acestea trebuiau să inventarieze locurile de parcare aferente fiecăreia, cu toate că nici nu aveau datele necesare şi poate, în cel mai bun caz, puteau estima, nu aveau nici ele oamenii necesari, iar dacă îi aveau nimeni nu a acceptat să facă lucrul acesta benevol. Acum, într-adevăr, societatea Gospodărire Urbană vine cu un nou mod de abordare, dar, ne întrebăm, câţi ani îi va lua să şi implementeze proiectul, atâta timp cât vechiul regulament şi proiect s-au blocat. Ni se spune mereu că trebuie să ne aliniem celorlalte oraşe, să avem parcări civilizate, dar noi, nu numai că ducem lipsă de locuri de parcare, dar nici măcar nu reuşim să ducem până la capăt ceea ce ne propunem.


CITEŞTE ŞI: Ne aşteaptă o vară fierbinte cu duşuri reci!

Citit 9366 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 09:35

2 comentarii

 • postat de cir Marți, 24 Martie 2015 09:32 82.208.137.*** Link la comentariu
  0
  2

  A inceput o frenezie fanariota sa taxeze orice, de la parcare pana la cosurile de fum ! Probabil autoritatile nu-si dau seama ce mare e decalajul intre cheltuieli si venituri si ca suntem la un pas de o revolta generala.

  Raportează
 • postat de Gogu Luni, 16 Martie 2015 11:23 109.103.173.*** Link la comentariu
  1
  10

  Doamna Onofrei, nu mai incurajati tampenia asta cu locurie de parcare. Blocul meu are, din constructive, o parcare de 10 locuri la 4 scari. Ce sa facem, sa ne omoram, sa ne batem pe ele? Iar cei care nu prind loc acolo, vor parca tot pe unde apuca si vor fi amendati? Dupa mine este o idiotenie treaba asta!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.