Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
2 comentarii

Chiar dacă iniţial am vrut să gratulăm mai mult sau mai puţin începerea lucrărilor la Orăşelul Copiilor, ţinând cont de faptul că modernizarea parcurilor şi a infrastructurii, în genere, ţine de datoria autorităţilor locale, ne-am repoziţionat şi considerăm că bila albă ar trebui să meargă la Asociaţia "Galaţi, oraşul meu". Aceasta a reuşit să ridice problema lipsei cinematografelor din Galaţi la nivel naţional. A atras atenţia, a iscat discuţii ce au implicat regizori, dar şi pe directorul RADEF, Marius Cristian Iuraşcu. A reuşit să creeze vâlvă şi poate de aici până la rezolvarea problemei nu mai este mult.
Bila neagră primarului Marius Stan pentru refuzul desfiinţării zonei unitare de încălzire, în contextul în care sistemul centralizat de termoficare nu este funcţional. Pe lângă faptul că nimeni nu i-a întrebat pe gălăţeni dacă vor sau nu să se lege pe viaţă de zona unitară de încălzire, acum primarul Marius Stan nici nu este dispus să o desfiinţeze şi să îi lase să aleagă dacă vor să rămână la sistemul centralizat sau nu. Unii dintre ei poate vor să se debranşeze pentru a-şi pune centrală, alţii poate vor să se debranşeze întrucât nu îşi permit să plătească serviciul atunci când este funcţional, oricum, indiferent de motiv, atâta timp cât serviciul nu se furnizează, este absurd să ţii oamenii captivi.

Citit 8982 ori Ultima modificare Duminică, 05 Aprilie 2015 15:51

2 comentarii

 • postat de de la 1 aprilie sunt rau platnic Duminică, 19 Aprilie 2015 11:19 79.116.126.*** Link la comentariu
  0
  2

  eu sunt de acord cu desfiintarea zonei unitare si lasati oamenii sa aleaga cu ce vor sa se incalzeasca nu sa bage pe gat un produs care nu-l doresti

  Raportează
 • postat de Simona Luni, 06 Aprilie 2015 13:06 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  8

  Solutia încălzirii unitare a Galaţiului cu abur adus tocmai de la CET este clar ineficientă şi depăşită de foarte multă vreme, doar un idiot mai poate crede în reintroducerea ei!
  Soluţia trebuie găsită imediat prin modernizarea Punctelor Termice din cartiere, clădiri ce se pot transforma în Centrale Termice pe gaz şi pot reîncălzi oraşul, chiar dacă nu tot dintr-o dată! ALTĂ SOLUŢIE NU ESTE !
  Gândiţi-vă că sunt blocuri care nu au gaz metan şi singura soluţie este încălzirea centralizată sau locală (exemplu garsonierele din zona A-urilor din Ţiglina1 unde câteva mii de oameni pot rămâne în frig la iarna viitoare)! Nu cred că Primarul s-ar simţi bine în pielea lui dacă aceşti cetăţeni i-ar înconjura la toamnă vila lui din Arcaşilor!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.