De la preacurvie la pocăinţă nu e decât o… emisiune

De la preacurvie la pocăinţă nu e decât o… emisiune
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Ultima fiţă în materie de bombe scandaloase la emisiunea WowBiz este pocăinţa Danielei Roba, cea care a ales o viaţă de smerenie de acum, nu ca proastele celelalte care încă se mai bat pe vreun Leo de la Strehaia sau pe vreun alt chelios, burtos şi plin de bani. Şi, ca pocăinţa să fie completă, domnişoara Roba a fost pusă faţă în faţă cu nişte tinere mai puţin… bisericoase: Ioana Popescu şi Loredana Chivu. Numai că şi-a cam găsit naşele. Asta, bineînţeles, dacă nu le scrie cineva scenariul seară de seară. "După botez, nu ai voie să vorbeşti de Dumnezeu cu capul gol, nu ai voie să te machiezi. O pocăita nu umblă în fustă scurtă, nu îşi aranjează părul. Eu am o prietenă care provine dintr-o familie de pocăiţi. Tu ai uitat că ţi-ai aruncat chiloţii în platou?", a spus Loredana Chivu. Touche, cum s-ar zice!

* Dar, pentru că nicio pocăinţă nu e pe bune dacă nu te consideri un mic Iisus, Daniela Roba a trecut la ameninţări… religioase. "Loredana, şi tu o să te pocăieşti. Aşa o să faci şi tu! Pocăit înseamnă un om care se lasă de păcate (de parcă s-ar lăsa de fumat). Eu ştiu că şi ele se vor pocăi într-o zi, ca Maria Magdalena. Ioana Popescu este în slujba diavolului, trăieşte în păcat şi preacurvie. Dacă se pocăieşte, Dumnezeu îi iartă păcatele. Păcatele mele au fost şterse. Am fost şi la ortodocşi, dar nu mi-a plăcut", a spus Daniela Roba. Cu referire la ultima afirmaţie, o fi fost muzica proastă? Şi nu s-a oprit aici. Tânăra domniţă se mai laudă şi că alţi credincioşi îi cer, via SMS, să se roage pentru ei. „Loredana, promit că o să mă rog pentru tine! În şase luni, ţi se va schimba viaţa. O să mă rog. Am primit 500 de mesaje, azi-noapte, de la oameni care m-au rugat să mă rog pentru ei. Loredana, Dumnezeu să te binecuvânteze cu sănătate şi mântuire", a spus Dana Roba. Aşadar, să fie anunţate televiziunile internaţionale, să vină Papa Francisc în România, avem un nou Iisus printre noi. Sau o Iisusă! La cât de convinsă e domnişoara, mâine transformă apa în tequila, că în vin s-a mai făcut.

Citit 2803 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2015 17:24

1 comentariu

 • postat de gica
  Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 10:09
  109.103.153.***
  Nu stiti decat sa laudati dezmatul si sa ironizati orice deviere de la mersul acestei lumi ratacite .Aceasta Daniela Roba n-a venit s-o faca pe sfanta sa dea cu celelalte de pamant si sa le afuriseasca , ci le a aratat alta alternativa de a trai frumos si in pace cu Dumnezeu daca pricepe cineva, ca de intrecut in tot felul de fite si mizerii suntem satui
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.