Concert pe ritmuri americane și latino, la Teatrul "Nae Leonard"

Concert pe ritmuri americane și latino, la Teatrul "Nae Leonard"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați a programat pentru sâmbătă, 5 februarie, de la ora 18,00, o "Seară concertistică pe ritmuri americane și latino", în sala de spectacole a instituției de cultură, sub bagheta dirijorală a maestrului Cristian Sandu.

Programul, care este susținut de orchestra simfonică a teatrului și de solistul Ioan Badea (artist instrumentist vioară), va cuprinde lucrări de Astor Piazzolla, Scott Joplin, Carlos Gardel, Jaci Velasquez, Maria Graver și Agustin Lara.

"Biletele pentru spectacolele Teatrului Național de Operă și Operetă «Nae Leonard» pot fi achiziționate şi din incinta Shopping City Galați, de la noul punct de lucru al instituției. Rezervările pentru reprezentația concertului «Seară concertistică pe ritmuri americane și latino», de pe 5 februarie, se pot face telefonic, exclusiv la numărul 0753.312.308. Biletele pentru acest spectacol mai pot fi achiziționate și online, accesând linkul www.blt.ro/spectacole-galati”, se arată într-un comunicat de presă.

Teatrul subliniază că evenimentele de la „Nae Leonard” se organizează respectând măsurile stabilite de autorități privind prevenirea răspândirii bolii COVID-19. Purtarea măștii de protecție pe tot parcursul desfășurării spectacolelor teatrului este obligatorie, iar accesul în sala de spectacole se face cu certificatul verde aprobat de Uniunea Europeană, care face dovada vaccinării sau trecerii prin boală.

Citit 3615 ori Ultima modificare Vineri, 04 Februarie 2022 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.