Votul la prima secţie de votare deschisă în străinătate, la Auckland, s-a încheiat
Foto: Foto: http://berilac.com

Votul la prima secţie de votare deschisă în străinătate, la Auckland, s-a încheiat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procesul de vot la secţia de votare de la Auckland, în Noua Zeelandă, s-a încheiat, la ora 10.00, ora României (ora 21.00, ora locală), nefiind înregistrate incidente sau alte situaţii deosebite, informează MAE. "Votul s-a desfăşurat în condiţii normale. Nu au fost înregistrate incidente sau alte situaţii deosebite", se arată în comunicat.

Următoarele trei secţii de votare care se vor închide la ora 12.00, ora României, sunt cele din Australia - Canberra, Sydney şi Melbourne, urmând ca la ora 14.00, ora României, să se închidă secţia de vot din Tokyo - Japonia, respectiv secţiile de votare din Seul - Republica Coreea şi Phenian - Republica Populară Democrată Coreeană.

Ministerul precizează că mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor parlamentare în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestora: http://www.mae.ro/alegeri-parlamentare-2012, precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

Adresele secţiilor de votare se regăsesc pe site-ul MAE, la următorul link: http://www.mae.ro/sites/default/files/file/alegeri_legislative_2012/2012.12.08_lista_sectii_vot_cu_adrese_ora9.50.pdf, aminteşte MAE.

Cele 306 secţii de votare din străinătate funcţionează în cadrul circumscripţiei electorale numărul 43, căreia îi sunt repartizate cele şase colegii ale diasporei - patru pentru Camera Deputaţilor şi două pentru Senat.

 

Citeşte mai multe ştiri despre alegerile parlamentare de la Galaţi în secţiunea specială alocată evenimentului http://www.viata-libera.ro/alegeri-parlamentare-2012.

Citit 7211 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2012 12:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.