5 tipuri de bunuri pe care le poți livra în plicuri antișoc

5 tipuri de bunuri pe care le poți livra în plicuri antișoc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-psd/woman-holding-up-package-mockup_3576428.htm

Deții o afacere și nu știi ce tipuri de ambalaje să folosești pentru bunurile mici sau pentru cele fragile? În continuare îți vom prezenta avantajele utilizării plicurilor cu bule. Acestea sunt potrivite chiar și pentru cele mai fragile produse și le poți utiliza ca atare sau poți folosi o măsură suplimentară de protecție, cum ar fi hârtia de împachetat sau folia cu bule. În cele ce urmează, îți prezentăm cinci tipuri de bunuri pe care le poți livra în plicuri cu bule.

Piese electronice

Piesele electronice au nevoie de protecție suplimentară pe timpul transportului, iar un plic cu bule este ambalajul ideal. Având în vedere construcția acestuia, sunt mici șansele ca piesa electronică să se miște prea mult în timpul transportului (mult mai puțin decât într-o cutie). De asemenea, un plic cu bule este ideal și pentru ca poate proteja de descărcările statice. Astfel, poți înfășura piesa electronică într-o folie cu bule sau o folie specială, care protejează de descărcări statice, iar apoi o poți pune în plicul cu bule.

Mici piese auto

Uneori, mașinile necesită piese auto foarte mici, așa cum sunt garniturile spre exemplu. Pentru a nu face risipă de ambalaje, acestea pot fi ambalate cu succes în plicuri antișoc, care le vor proteja în mod eficient. În funcție de gradul de fragilitate al piesei, poți împacheta piesa auto în folie cu bule suplimentară sau în hârtie de împachetat, iar abia apoi să o pui în plicul cu bule. În felul acesta, piesa auto va ajunge la destinație în siguranță.

Cosmetice

Cosmeticele pot fi transportate și în cutii de carton, mai ales dacă este o comandă cu multe produse, în cel mai sigur vor sta într-un plic antișoc. Acesta nu le va permite să se miște prea mult în timpul manipulării și transportului, iar bulele vor asigura protecția necesară. Dacă sunt cosmetice foarte fragile, precum paletele de farduri, acestea pot fi împachetate suplimentar cu o folie de bule și cu siguranță vor ajunge în siguranță la destinație. Folia cu bule funcționează și ca un mediu termic pentru cosmetice, astfel că nu vor îngheța și nici nu se vor topi prea ușor. Comanda plicuri cu bule sau antisoc și te vei bucura de colete care ajung la clienți în cele mai bune condiții.

Mici piese ceramice

Micile piese ceramice, așa cum sun suvenirurile, chiar și unele decorațiuni pot fi transportate cu succes în plicuri cu bule. Ca și în cazul celorlalte piese fragile, va fi nevoie să impachetezi piesa de ceramica într-un alt ambalaj, chiar și o hârtie de impachetat, pentru a te asigura că beneficiază de protecție suplimentară. Ai grijă să lipești o etichetă care să indice faptul că este un colet fragil și garantat va ajunge la destinație în cele mai bune condiții.

Rame foto

Nu în ultimul rând, să discutăm și despre ramele foto. Acestea pot fi livrate în plicuri cu bule în cele mai bune condiții. Poți să nu mai împachetezi ramele suplimentar, dacă nu au sticlă spre exemplu.

Acestea au fost doar câteva exemple de bunuri pe care le poți livra utilizând plicuri antișoc.

(P)

Citit 439 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2023 16:49