Sânziana şi Pepelea, un spectacol pentru toate vârstele
Foto: Monica Zanet

Sânziana şi Pepelea, un spectacol pentru toate vârstele
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

MARIONETE. Duminică, de la ora 10,30, spectatorii mari şi mici sunt aşteptaţi să intre în lumea poveştilor pentru a se întâlni cu "Sânziana şi Pelelea". Prezentat de peste 250 de ori în ţară, dar şi la Paris, în cadrul unei Decade Culturale Gălăţene, şi la Saujon (Franţa), în cadrul unui festival tradiţional, "Sânziana şi Pepelea", regizat de Cristian Pepino, este un spectacol plin de entuziasm, spectatorii putând participa la depănarea poveştii.

Scenografia este semnată de Mircea Nicolau, Cristina Pepino şi Cristian Pepino, iar muzica de Sorin Oancea. Din distribuţie fac parte actorii: Vlad Ajder, Eduard Şişu, Gina Geru, Elena Marin, Marian Sterian, Nicolae Lungu, Adina Ariton şi Mircea Vâjâianu.

Pentru a-şi asigura, din timp, locul în sală, spectatorii îşi pot achiziţiona biletele online, iar pentru aceasta trebuie să acceseze site-ul www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea BILETE - Cumpără bilete online sau direct linkul http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol. Achiziţia biletelor online nu implică niciun cost suplimentar, preţul acestora fiind acelaşi: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Sistemul clasic de vânzare este în continuare disponibil, spectatorii putând cumpăra bilete şi înainte cu 20-30 de minute de începerea spectacolelor.

Citit 1680 ori Ultima modificare Duminică, 11 Februarie 2018 12:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.