Lansare de carte Constantin Codrescu - „Pribeag prin viaţa mea”

Lansare de carte Constantin Codrescu - „Pribeag prin viaţa mea”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După un spectacol epuizant, luni seară actorul Constantin Codrescu şi-a lansat la Galaţi cel de-al doilea volum de memorii, „Pribeag prin viaţa mea”. După ce, în primăvară, primul volum a fost dedicat împlinirii vârstei de 78 de ani, acum, al doilea volum a primit o altă dedicaţie: împlinirea a 60 de ani de carieră în slujba teatrului românesc.

E o carte autobiografică, dar care nu se referă exclusiv la viaţa maestrului, ci şi la evenimentele sociale şi politice pe care le-a trăit. Un document unic, scris din suflet, pentru cititorii care doresc să afle tot ce se întâmplă în viaţa unui artist dincolo de măştile pe care le afişează la fiecare spectacol.

Extrem de emoţionat, dar şi obosit după prestaţia de pe scenă, Constantin Codrescu i-a invitat pe cei prezenţi să pătrundă în lumea sa prin intermediul cărţii. „Sunt foarte emoţionat că mă aflu aici, alături de dumneavoastră, un public cald. Vă rog să primiţi această carte ca pe un dar”, a spus actorul în aplauzele numeroasei asistenţe din foaierul „Dramaticului”.

Explicaţie foto: Constantin Codrescu a mulţumit publicului pentru căldura cu care a fost primit

Citit 2068 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.