Lansări şi conferinţe, la Festivalul Axis Libri

Lansări şi conferinţe, la Festivalul Axis Libri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Festivalul "Axis Libri" continuă şi astăzi, cu începere de la ora 10,00, când în deschidere este programat un concert de muzică populară cu Ansamblul Folcloric "Doina Covurluiului". De la ora 10,30, la Statuia lui Mihai Eminescu va fi evocat poetul naţional: depuneri de flori, jerbe, coroane; recital poetic. De la ora 11,30, tot în Parcul "Eminescu", va avea loc deschiderea oficială  a Bibliotecii Estivale, cu lansarea proiectelor culturale educativ-recreative de vacanţă: Clubul Curioşilor, Cafeneaua Culturală, Tabăra de creaţie.

La ora 12.00, va avea loc lansarea proiectului educaţional "Monarhia în România. Regii ţării noastre". De la 12,45, vor avea loc mai multe lansări de carte: "Coroana de martir", de Petru Todoran, noutăţi ale Editurii Muzeului de Istorie Galaţi: "Teatru" de Vlad Vasiliu, "Eminescu: Kabita", ediţie bilingvă română-bengali - traducere Amita Bhose, "Arcă-n vremi de mătase", de Valeriu Valegvi; "Absconditus", de Dumitru Manolache; "Raftul cu prieteni", de Ion Manea; "Prea târziu", în iarnă, de Constantin Vremuleţ.

De la ora 14,00, urmează Cupa "Axis Libri" la şah, care se va finaliza duminică, 17 iunie, iar de la 15,00, conferinţa susţinută de prof. Christian Crăciun: "Europeana - o limbă moartă. Identitate europeană, umanism şi creştinism".

De la ora 18,30, Şcoala de Arte va prezenta un spectacol realizat de catedra de Canto Muzica Uşoară.

Citit 1365 ori Ultima modificare Joi, 14 Iunie 2018 22:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.