Expoziţie dedicată industriei navale

Expoziţie dedicată industriei navale

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cei 125 de ani de existenţă a şantierului naval gălăţean, de la epoca lui Fernic până la Damen, vor fi marcaţi prin editarea unui album aniversar, în care vor fi surprinse cele mai importante momente din istoria acestui important reper al economiei gălăţene.

"Vom lansa acest album odată cu expoziţia temporară care se va deschide, pe 1 septembrie, la Universitatea "Dunărea de Jos", şi care va fi dedicată, de asemenea, istoriei industriei navale gălăţene. Avem importanţi parteneri instituţionali - Primăria, UDJ, Muzeul de Istorie, Biblioteca "V.A.Urechia", Arhivele Statului - dar şi numeroşi angajaţi ai noştri, colaboratori, care au fost foarte dornici să ne împrumute pentru această expoziţie obiecte sau documente care fac parte din istoria acestui şantier", a precizat managerul general al SN Damen Galaţi, dl Rino Brugge.

Expoziţia dedicată industriei navale va fi deschisă publicului până în luna decembrie.

Citit 966 ori Ultima modificare Marți, 07 August 2018 17:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro