Micii artişti expun la Salonul de toamnă

Micii artişti expun la Salonul de toamnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri după-amiază a fost vernisat, la sediul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, „Salonul de toamnă”, la care participă cursanţii Şcolii de Arte.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, salonul reuneşte un număr important de expozanţi, elevi de la clasele de pictură, design şi sculptură.

Evenimentul se desfăşoară în două spaţii expoziţionale: mansarda Centrului Cultural „Dunărea de Jos” şi sala de audiţii.

„În ansamblu este o mare reuşită, deoarece avem foarte mulţi cursanţi talentaţi, copii şi adulţi, care vin, de foarte multe ori, cu tehnici noi de realizare în artele plastice. Mulţi dintre aceşti viitori artişti se apropie prin tehnicile neconvenţionale de artiştii profesionişti”.

„Chiar daca la unii talentul este nativ, nu trebuie să ascundem faptul că se munceşte foarte mult de la elevi, profesori şi până la părinţii, care îi încurajează şi sprijină pentru valorificarea acestei pasiuni”, a menţionat Aurel Manole, directorul artistic al CCDJ.

Expoziţia cuprinde peste 70 de lucrări reprezentând portrete, natură statică, peisaje, toate într-o cromatică variată în care sunt îmbinate armonios culorile acestui anotimp.

Vernisajul a beneficiat şi de un fundal muzical, asigurat, la pian şi chitară, tot de elevii Şcolii de Arte.

Explicaţie foto: Mulţi dintre micii artişti expun pentru prima dată

Citit 473 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.